📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
2:22 nie ciekawe to wygląda, kopytem na dupie przysiał to kręgosłup pewnie zrobił chrup ;d
Głupie chuje...
wkurwiają byki, dostają wpierdol, wielce zdziwieni i przerażeni
wkurwiają byki, dostają wpierdol, wielce zdziwieni i przerażeni
Coś pięknego! Dał bym kratę piwa do podziału, dla Ciebie i byka.
Q L I M A X
piotrek22g napisał/a:
Głupie chuje...
A jak dla mnie to zajęcie dla prawdziwych twardzieli. Facet nieuzbrojony, bykowi krzywdy nie robi, a samemu może zginąć w każdej chwili. Trzeba mieć odwagę ale też umiejętności, aby utrzymać się na grzbiecie wkurwionego zwierza o wadze 500< kg.
Nie lubię natomiast matadorów. Wystrojone w pedalskie trykoty pizdusie z szabelkami czy innym chujostwem zabijający zwierzęta dla zabawy (pierdolą że tradycja).
Rodeo - męski sport. Corrida - gówno dla ciot.
Ekspertem
zgodzę się z tym, ta corrida to gówno i powinna być zakazana, jakiemu choremu sukinsynowi może podobać się taka rzeź. W rodeo mam tylko nadzieję, że bykom rogów nie podpiłowują jak to ma miejsce w corridzie.
zgodzę się z tym, ta corrida to gówno i powinna być zakazana, jakiemu choremu sukinsynowi może podobać się taka rzeź. W rodeo mam tylko nadzieję, że bykom rogów nie podpiłowują jak to ma miejsce w corridzie.
Ola gringo
ulifont napisał/a:
Ekspertem
Mi się podoba i na szczęście twoje zdanie gówno się liczy U nas się ubija karpia na święta a u nich byczka
Kurwa setki lat tradycji, tysiące oglądających a w dzisiejszych czasach i tak znajdą się cioty co im kilku byczków szkoda (które wcześniej żyły sobie naprawdę w konkretnych warunkach).
Świat pizdowacieje z każdym rokiem...
Blizzard93
pizdy to właśnie tacy zwolennicy corridy jak jesteś taki twardy to wyskocz z gołymi rekami do tego byka, albo się ustawimy wezmę tylko nóż.Przez własnie takich chorych śmieci się odbywają takie krwawe festiwale dla pizdusiów.
pizdy to właśnie tacy zwolennicy corridy jak jesteś taki twardy to wyskocz z gołymi rekami do tego byka, albo się ustawimy wezmę tylko nóż.Przez własnie takich chorych śmieci się odbywają takie krwawe festiwale dla pizdusiów.
Trzy i więcej nie będzie.
Cztery, ostatnie słowo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów