📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Niech tak nie zakrywa muszelki. W końcu nie ma się czego wstydzić.
Ona zdjęła publicznie majtki i dwie fajne laski przybiegły. Kurwa, a jak ja zdejmuję publicznie majtki to wszystkie uciekają krzycząc "zboczeniec, zboczeniec"... Gdzie popełniam błąd?
Suchmistrz napisał/a:
Ona zdjęła publicznie majtki i dwie fajne laski przybiegły. Kurwa, a jak ja zdejmuję publicznie majtki to wszystkie uciekają krzycząc "zboczeniec, zboczeniec"... Gdzie popełniam błąd?
Niech też podbiegnie do ciebie 2 fajnych kolegów?
jebane kurwisko. Zamiast sie wstydzić się cieszyła
Jest świadoma, że sprawiła wiele radości nowym fanom tak druga blondi mogła ją zastąpić i kontynuować.
sram na to. gdyby tak gościowi wyszedł kutas podczas jazdy na rodeo to by było wielkie "fopa" że co on robi dzieci pełno w koło i w ogóle kurwa straszne a najebanej dziumdzi spadną gacie to jest śmiesznie. Kurwa jak ma być równouprawnienie to niech będzie
weź tu się po niej teraz utrzymaj na tym byku, nie dość, że trzęsie to jeszcze ślisko...
htp napisał/a:
Niech też podbiegnie do ciebie 2 fajnych kolegów?
Przeceniasz mnie. Nie mam kolegów.
Oj że tam nikt nie skoczył to aż dziwne ... ja bym obie puknoł a jak coś bym powiedział że nie rozumiem co znaczy NO
o fuuj ja piernicze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów