📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
kisiel !!!! dawać kurwa kisiel !!!!!!!!!!!!!!
Dobry kamerzysta, jemu też nalezy sie piwo
a tam dobry.. ja bym tam zbliżenie zrobił.
Ta czarna z tyłu zakrywa dłońmi usta, żeby nie było widać jak się oblizuje na ten widok? Piwko za wygoloną cipkę.
taaa wcale specjalnie nie odsłoniła cipska...
ale trzeba przyznać, że to kurwiszcze wpadło na niezły pomysł - mało brakło a uwierzyłbym, że to zaświecenie ślimakiem było przypadkowe. Coraz bardziej kreatywne są te lambadziary.
ale trzeba przyznać, że to kurwiszcze wpadło na niezły pomysł - mało brakło a uwierzyłbym, że to zaświecenie ślimakiem było przypadkowe. Coraz bardziej kreatywne są te lambadziary.
Bardzo przyjemny film.
Teraz tylko czekam na komentarz w stylu "Polki się kurwią. Dlaczego to ma prawo wyborcze?" i mogę spokojnie przeżyć resztę dnia ze świadomością, że dobre cycki wzbudzają najwięcej emocji.
Teraz tylko czekam na komentarz w stylu "Polki się kurwią. Dlaczego to ma prawo wyborcze?" i mogę spokojnie przeżyć resztę dnia ze świadomością, że dobre cycki wzbudzają najwięcej emocji.
najebany to do domu
POLKI puszczają się z habibi w UK dlaczego mają w ogóle prawa wyborcze ???
Cała ogolona. Szacunek.
-Ernest Hemingway
Dobry kawałek się trafił. Dont you wory baby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów