Coś się komuś pomieszało - krowa ujeżdżająca byka?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:21
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-26, 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
krowa na byka?? chyba na odwrót
@ ~ifryt
Jak widać zdarzają się anomalie w przyrodzie...
Jak widać zdarzają się anomalie w przyrodzie...
ta pierwsza mogła by się tym tłustym ryjem na róg nadziać.
Nawet się uśmiałam, Piwo.
mam prośbę do grubych lasek. Nie wychodźcie z domu. A huj mnie interesuje, że to chorobowe... Wpierdalając mniej i trenując można zrzucić.
Tylko jak mają trenować, jak nie mogą wychodzić z domu, Towdi? W domu raczej nie poćwiczysz w takim dobrym stopniu jak na siłowni, nie?
Co z bieganiem? Co z rowerem? Mają biegać w mieszkaniu? Jeździć na rowerze w mieszkaniu? Kurwa, ja rozumiem że brzydzą Cię tłuste baby, ale mnie brzydzą ludzie (nieważne, czy to chłop, czy baba) którzy nie używają mózgu.
Co z bieganiem? Co z rowerem? Mają biegać w mieszkaniu? Jeździć na rowerze w mieszkaniu? Kurwa, ja rozumiem że brzydzą Cię tłuste baby, ale mnie brzydzą ludzie (nieważne, czy to chłop, czy baba) którzy nie używają mózgu.
W internecie każdy może udawać wymuskanego modela, nie ma co się unosić
Towdi, ty chyba wystepujesz w tym filmiku, ze reagujesz tak histerycznie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów