📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Za Rodney'a zawsze browar.
znam Rodney'a sam jeździłem prawie 4 lata, żywa legenda. dobrze że na sadolu znalazło się miejsce na coś takiego. Wielkie piwo dla osoby która zamiesciła
Za Rodneya Piwko ! Mag Skatebordingu ahh te jego Darkslide'y
Plus pare kompilacji z THPS z Mullenem
Plus pare kompilacji z THPS z Mullenem
zawsze go lubiłem, ale nie wiedziałem, że on jest pierdolnięty
na to wyglada ze chlop chyba chory jest ale dla mnie byl i bedzie najlepszym skaterem na swiecie
Myślałem, że się popłakam oglądając to. Słowo popłaczę nie oddaje tego tak mocno jak popłakam.
P.S jebać pedałów w rurkach
P.S jebać pedałów w rurkach
Geniusz, inaczej Go nie można nazwać. Nigdy nie zagłębiałem się w to jaki jest personalnie, i ta Jego ułomność to nie jest przekleństwo tylko dar. Jako bardziej wrażliwy człowiek inaczej postrzega świat i tworzy go lepszym...
Leci wielki browar, zdecydowanie mowa tu o talencie. To jest właśnie taki typ człowieka który miło się poznaje.
Ciary na rękach za to co zrobił dla skateboardingu pomimo swoich relacji ze społeczeństwem, rodziną i chorób, które go spotykały.
Pywko!
Pywko!
Wymyślił kickplipa i wiele innych trikow ktorych sam sie uczylem, szacun
Pamiętam jak pierwszy raz oglądałem filmik o Mullenie (chyba z THPS3) i morda mi się z wrażenia otwierała. Koleś tak odstaje od innych skaterów swoim unikalnym stylem że szok Browar za mistrza!
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów