18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
D................a 2013-07-01, 20:22 5
Za Rodney'a zawsze browar.
Zgłoś
nafta666 2013-07-01, 20:55 1
znam Rodney'a sam jeździłem prawie 4 lata, żywa legenda. dobrze że na sadolu znalazło się miejsce na coś takiego. Wielkie piwo dla osoby która zamiesciła
Zgłoś
mirage87 2013-07-01, 21:12 8
Za Rodneya Piwko ! Mag Skatebordingu ahh te jego Darkslide'y
Plus pare kompilacji z THPS z Mullenem

Zgłoś
R................s 2013-07-01, 21:19
zawsze go lubiłem, ale nie wiedziałem, że on jest pierdolnięty
Zgłoś
E................t 2013-07-02, 1:46
na to wyglada ze chlop chyba chory jest ale dla mnie byl i bedzie najlepszym skaterem na swiecie
Zgłoś
caybi 2013-07-03, 1:27
wspaniały wywiad... dzieki za ten film - naprawdę coś dla mnie znaczy
Zgłoś
KMD 2013-07-03, 1:27 6
Myślałem, że się popłakam oglądając to. Słowo popłaczę nie oddaje tego tak mocno jak popłakam.
P.S jebać pedałów w rurkach

Dziewczynki zapraszam na pw
Zgłoś
Avans 2013-07-03, 2:59
zajebisty typek
Zgłoś
ngsface 2013-07-03, 3:53 7
Geniusz, inaczej Go nie można nazwać. Nigdy nie zagłębiałem się w to jaki jest personalnie, i ta Jego ułomność to nie jest przekleństwo tylko dar. Jako bardziej wrażliwy człowiek inaczej postrzega świat i tworzy go lepszym...
Zgłoś
c................7 2013-07-03, 6:13
Leci wielki browar, zdecydowanie mowa tu o talencie. To jest właśnie taki typ człowieka który miło się poznaje.
Zgłoś
Krasnal89 2013-07-03, 9:24
eee tam nastepny pedal z deseczka...
Zgłoś
Rozrywacz120 2013-07-03, 10:52
Ciary na rękach za to co zrobił dla skateboardingu pomimo swoich relacji ze społeczeństwem, rodziną i chorób, które go spotykały.
Pywko!
Zgłoś
Xian5 2013-07-03, 13:10
Wymyślił kickplipa i wiele innych trikow ktorych sam sie uczylem, szacun
Zgłoś
simos921 2013-07-03, 13:15
Pamiętam jak pierwszy raz oglądałem filmik o Mullenie (chyba z THPS3) i morda mi się z wrażenia otwierała. Koleś tak odstaje od innych skaterów swoim unikalnym stylem że szok Browar za mistrza!

"Ludzie, którzy próbują uczy­nić ten świat gor­szym, nie biorą so­bie wol­ne­go dnia."
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów