Radykalni muzułmanie i zwykli muzułmanie.
Radykalny muzułmanin chce ci obciąć głowę a zwykły muzułmanin chce żeby radykalny muzułmanin obciął ci głowę
Dzikie gwałty i najazdy nordyckich Fiutingów potwornie splądrowały północne wybrzeża europy. Fiutingowie gwałcili mężczyzn, zabijali konie oraz krowy i odjeżdżali na kobietach.Rozśmieszają mnie ludzie, którzy naprawdę mało wiedząc, głoszą swoje wypociny wszem i wobec.
I naucz się pisać składnie
Może nie zauważyłaś ale to jest kategoria "czarny kawał"
A poza tym jak nie me się do czego przypieprzyć to przypieprz się do formy...
Kawał niczego sobie.
Jednak pisać poprawnie mógłbyś się nauczyć. Jako Polak.
Są muzułmanie dobrzy i źli. Tak jak są chrześcijanie którzy nie wadza nikomu i banda spierdolonych babć i dziadków w moherowych beretach.
Są dwa rodzaje katoli:
Patokatole i katolicy.
Patokatole spuszczają wpierdol wszystkim o ciemniejszej skórze, a katolicy w tym czasie zapominają "miłosiernym samarytaninie" i kibicują z boku.
PS. Usłyszałem dziś w kościele, że gdyby nie domy publiczne w Holandii to nie byłoby terroryzmu.
To jest moje przesłanie skierowane do lewicowych dziennikarzy i generalnie do całej inteligencji. Pamiętajcie, że każdy z was zapłaci za swoją nieszczerość i tchórzostwo.(...) Raz się skurwisz —kurwą zostaniesz