📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ja oglądałem do końca z nadzieją że może choć jedno się uratuje. Było tak bisko.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Tak człowiek siedzi, ogląda to i tak się zastanawia - jak takie przygłupy dorobiły się chaty z basenem i skąd wiedzieli, jak chuja do pizdy wsadzić?
Tylko dzieci szkoda.
Naprawdę myślisz że wszyscy posiadacze chat z basenem doszli do nich dzięki swojej inteligencji? LOL
420710247365 napisał/a:
Naprawdę myślisz że wszyscy posiadacze chat z basenem doszli do nich dzięki swojej inteligencji? LOL
dokładnie. może to chata dilera narkotyków albo lokalnego bossa mafii. Ojciec akurat łeb obcinał członkowi konkurencyjnego gangu i nie dopilnował swoich bombelków
Może na złość ojcu bo był w UK i zarabiał na nich HGW Odwala ludziom coraz częściej.
Kiedyś oglądałem dokument ze strażakiem lub policjantem który powiedział, że nie ma nic gorszego od śmierci dziecka na akcji, ale powiedział też również, że dzieci do 5go roku życia to mali samobójcy. Tak jak ktoś wyżej napisał, nie potrafią ocenić w żaden sposób zagrożenia, pomimo upominania rodzica i tak trzeba je zawsze pilnować. Coś o tym wiem sam jestem rodzicem.
twojstarywsamychgaciach napisał/a:
Tak człowiek siedzi, ogląda to i tak się zastanawia - jak takie przygłupy dorobiły się chaty z basenem i skąd wiedzieli, jak chuja do pizdy wsadzić?
Tylko dzieci szkoda.
Bo wcale z tych dzieci nie wyrosłyby takie same przygłupy.
OpenStreetMaps napisał/a:
Ja oglądałem do końca z nadzieją że może choć jedno się uratuje. Było tak bisko.
w tym podanym źródle pisali, że ta młodsza przeżyła.... chyba, bo tłumaczył google
Oglądam tu filmy od lat ale ten jest jednym z najsmutniejszych nauczek niedopracowanej odpowiedzialności. Świadomość że w sieci już będzie na zawsze dla rodziców - jeśli nie skoczyli z dachu będzie niegojącą się raną do śmierci
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów