Kompilacja o odpowiedzialnych rodzicach.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:11
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:56
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
🇬🇧 English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Support this website with a small donation
🇵🇱 Polska wersja
Hello guest,We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.
Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay
Thank you for your support!
Donate already done / not interested
Chyba mieliście straszne dzieciństwo. Was nigdy rodzice nie zostawili śpiącego w wózku pod kolejką w parku wodnym?
Plus piwo za to jak mały piłkarz przyjął piłkę na główkę w ostatnim filmiku.
Plus piwo za to jak mały piłkarz przyjął piłkę na główkę w ostatnim filmiku.
Tak tak już to wiemy, że z inicjatywą nagrania tego filmiku byli rodzice Madzi.
Ah... jakie to słodkie. Znowu dzieciaczki na sadolku. <3
Czemu kurwa baby są takie durne. Zakodowane mają to w genach czy jak, bo ja tego pojąć nie umiem.
Jednak kurwa penis to penis, jak to mówią "Co dwie głowy to nie jedna".
Te dowcipy w stylu "Czemu kobieta ma o jeden zwój w mózgu więcej od .... " są prawdziwe. Nie pije z wiadra gdy zmywa podłogę, oraz chodzi gdacze, ale nie sra gdzie popadnie.
Tak to jest jak się ma mniejszy mózg, a potem się tłumaczy, że mniejszy nie znaczy gorszy, oczywiście są i wyjątki, niektóre nie mają go wcale.
Te dowcipy w stylu "Czemu kobieta ma o jeden zwój w mózgu więcej od .... " są prawdziwe. Nie pije z wiadra gdy zmywa podłogę, oraz chodzi gdacze, ale nie sra gdzie popadnie.
Tak to jest jak się ma mniejszy mózg, a potem się tłumaczy, że mniejszy nie znaczy gorszy, oczywiście są i wyjątki, niektóre nie mają go wcale.
Kapral Poproszek napisał/a:
(...)"Co dwie głowy to nie jedna".(...)
No tak, ale krwi Ci starcza, żeby zasilać tylko jedną z nich.
2:31 Mama Madzi też tak trenowała
Mgla napisał/a:
(...)"Co dwie głowy to nie jedna".(...)
Nie masz to się nie wypowiadaj. Faceci mają zamknięty obieg krwi, w przeciwieństwie do kobiet, to wy tracicie co miesiąc sporą jej część i to u was może dojść do długotrwałych zaburzeń w dostawie tlenu do mózgu w czasie "tych dni". U nas zasilanie tylko przez kilka minut jest przełączane bez utraty nośnika energii tzw. przekazanie energii między jednostkami centralnymi (energia jest zachowana).
czemu miał służyć ten pokaz z lalką?
2:31
Całe życie wszystkim powtarzam, że cyrkowcy są pojebani !!!!!
Całe życie wszystkim powtarzam, że cyrkowcy są pojebani !!!!!
Mgla napisał/a:
tym komentarzem udowodniłaś tylko, że kolega wyżej ma rację
Czemu kurwa baby są takie durne. Zakodowane mają to w genach czy jak, bo ja tego pojąć nie umiem.
Nie zrozumcie mnie źle, ale kolega ma 100% racji.
czy ta głupia kurwa nie zdaje sobie sprawy z tego, że dziecko w takim wieku nie jest przystosowane do takich akrobacji??? przecież te dziecko ledwie utrzymuje ciężar swojej głowy!!! 100 hujów w odbyt i kotwica w plecy dla tej suki!!!!!!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów