Jak w temacie. Reakcje dzieci bezcenne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
40 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
reakcja pierwszego dzieciaka jest tak typowo amerykańska, normalnie jak w jakimś filmie.
za dużo TV kurwa
za dużo TV kurwa
Temu małemu grubasowi w 2:41 powinni wypierdolić te słodycze do kosza a jego wyjebać z domu na rower czy piłkę.
Za to ten w 3:08 zajebisty dzieciak prawie się popłakał ale chuj "it's fine" i zachował zimną krew. Piwko dla rodziców za wzorowe wychowanie
Za to ten w 3:08 zajebisty dzieciak prawie się popłakał ale chuj "it's fine" i zachował zimną krew. Piwko dla rodziców za wzorowe wychowanie
Ja nie chce mieć dzieci przez co najmniej następne 10 lat, ale jak już miałbym mieć to jak wychować takie dziecko aby było jak te z 2:00 lub 3:00?
Pewnie pare z tych nagrań jest ustawionych by się znaleźć w programie, ale za kimmela zawsze piwko
Ostatnia dziewczynka: tak wygląda sadol w młodości
Kobieta zmienną jest.
Nie żebym był rasistą, ale zawsze na takich nagraniach hinduskie i żółte dzieci mówią "it's fine" itp. Coś w tym musi być
Haha, no niektóre dzieciaki to w porządku się zachowały, nie spodziewałbym się takiej 'dojrzałości' po tak małych dzieciach.
Dałem piwo tylko za te troje normalnych dzieci w których jest nadzieja...
rozpieszczone gowna, pozniej rodzince sie dziwa dlaczego ich dziecko jest takie a nie inne
Ktoś ma jakieś pomysły jak sprawić by wychować dziecko na to ,,it's fine"? Czy może z drugiej strony nie chować bo jak w przyszłości ten wyżej wymieniony szef kasy nie da to dzieciak co powie, it's fine?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów