Jak w temacie. Reakcje dzieci bezcenne
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
wkurwiaja mnie dzieci, piwko za ich płacz
Po takich filmach łatwo poznać rozwydrzonego bachora, od dobrze wychowanego dziecka.
Właśnie tę małą sukę z 1:05 oddałbym cyganom, kurwa jak tak można dziecko popsuć.
filmik śmieszny i piwko leci ale generalnie większość z tych dzieciaków zasłużyła na srogi wpierdol z tym gówniarzem co do matki pyszczy na czele.
Głupie grube jankeskie bachory dobrze im tak Swoją drogą rozumiem małe dzieciaki, że się popłakały ale kurwa niektóre z przedstawionych tu to już serio większe szczyle, gratuluje rodzicom
jebac tych rodzicow, co ich bawi placz wlasnego dziecka.
a ode mnie piwo, bo mnie moze bawic!
a ode mnie piwo, bo mnie moze bawic!
kurwa, wstyd mi za murikańskich przedstawicieli naszej rasy... nawet mały murzyn i kitajec się nie wkurwiły... rodzice dawno temu powinni przypierdolić solidnie kilka razy pasem w te zasrane dupska tych gówniarzy... no pogratulować...
czekam na wersje pracodawcow starych "wydalem pieniadze na Twoja pensje", wtedy bedzie beka w chuj
1:25 rozjebał mój mózg
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów