Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Rodzice
B................O • 2016-03-12, 19:16
– Mamo, mogę iść pograć w piłkę?
– Ojca spytaj.

– Tato, mogę iść pograć w piłkę?
– Matki spytaj.

I w ten oto sposób rodzice nauczyli mnie jak radzić sobie z biurokracją.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
blizniak 2016-03-12, 19:26 1
ciesz się, zgniła europa doprowadzi do tego, że do gry w piłkę będzie potrzebna zgoda dwóch tatusiów albo dwóch mam...
Zgłoś
general_torebka 2016-03-13, 2:19 1
Szkoda, że nie spytałeś rodziców czy możesz wchodzić na sadola.
Zgłoś
mygyry 2016-03-13, 9:28 3
To poszedłeś czy nie?
Zgłoś
Lysack 2016-03-13, 11:45 27
– Mamo, mogę iść pograć w piłkę?
– Ojca spytaj.

– Tato, mogę iść pograć w piłkę? Mama powiedziała, że mogę.
– Jak matka pozwala, to możesz.

- Mamo, tata pozwolił.
Zgłoś
G................a 2016-03-13, 14:43
Życiowa prawda
Zgłoś
Corlo90 2016-03-13, 15:56
Takie mnie naszły przemyślenia. Społeczności robotów nigdy nie powstaną. Dowiodę to przez sprzeczność. Załóżmy, że społeczności robotów istnieją. Jak wiemy roboty działają na algorytmach. Gdy mały robot spyta tatę robota czy może przeteleportować się by pograć w piłkę z kumplami z Alfa Centauri to ojciec powie spytaj matki. A matka spytaj ojca. W ten sposób robocia dojdzie do zawiechy.
Quod erat demonstrandum.
Zgłoś
Rzehooj 2016-03-13, 16:11 1
Corlo90 napisał/a:

Takie mnie naszły przemyślenia. Społeczności robotów nigdy nie powstaną. Dowiodę to przez sprzeczność. Załóżmy, że społeczności robotów istnieją. Jak wiemy roboty działają na algorytmach. Gdy mały robot spyta tatę robota czy może przeteleportować się by pograć w piłkę z kumplami z Alfa Centauri to ojciec powie spytaj matki. A matka spytaj ojca. W ten sposób robocia dojdzie do zawiechy.
Quod erat demonstrandum.

Programistą to ty raczej nigdy nie zostaniesz
Zgłoś
Aueternum 2016-03-13, 16:11
@Up, robot by ocenił sytuacje i by powiedział tak lub nie ew podyskutował z mamą robotem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem