Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Majkel, nie gryź tatusia w kutasa bo nie będziesz miał braciszka
Kiedyś słyszałem, że niemowlaki nie mają hamulców przy gryzieniu jak większe dzieci i jak gryzą to mają system 0/1 i napierdalają 100% mocy.
Pewnie mieli religię w przedszkolu z jakimś księdzem
To żydowski zwyczaj aby rabin ssał penisa niemowlaka.
Powinien to robić tylko w trakcie obrzezania.
W ostatnich 2 latach co najmniej 6 nowojorskich noworodków zostało zarażonych wirusem opryszczki (HSV) w trakcie ceremonii rytualnego obrzezania przeprowadzonej w wyjątkowo kontrowersyjny, rzadko już praktykowany sposób. Co ma z tym wspólnego burmistrz Bill de Blasio?
Władze sanitarne Nowego Jorku poinformowały o kolejnym przypadku groźnej infekcji wywołanej wirusem HSV (Herpes simplex virus) u noworodka płci męskiej poddanego obrzezaniu. Ultraortodoksyjna odmiana rytuału obejmuje kontrowersyjną praktykę wysysania przez mohela [hebr. מוהל – tj. mężczyzna przeprowadzający obrzezanie] krwi z powstałej rany za pomocą… ust.
Link do całości
Ja pierdolę, u nich ssą całkiem na odwrót, stary młodemu...
Ultraortodoksyjna odmiana rytuału obejmuje kontrowersyjną praktykę wysysania przez mohela
i jeszcze wplątują w to mohery.
Kiedyś słyszałem, że niemowlaki nie mają hamulców przy gryzieniu jak większe dzieci i jak gryzą to mają system 0/1 i napierdalają 100% mocy.
Mam dwóch synów, to prawda, skurczybyk jak jest tak do dwóch lat to ma tylko system zero jedynkowy, mnie na szczęście w pindola nigdy syn nie ujebał, ale w rękę czy w palca to nie raz się zdarzyło.
Najgorzej jak dopiero zęby zaczynają rosnąć i ma małe ostre kiełki, wpierdala się do krwi od razu
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów