📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Szacun!
Przynajmniej doszli do porozumienia i wyszli razem z windy
Przynajmniej doszli do porozumienia i wyszli razem z windy
Prawdziwy mężczyzna, jedną ręką ustawia zmywarkę a drugą trzyma gówniaka.
To nie kacapy a jacyś, Azerowie, lub z Kaukazu, widać po fenotypach i rysach twarzy, włosach, oczach itd, to że zyją w Rosji nie znaczy że automatycznie są Rosjanami..
Prawidłowo, tutaj spermiarze gimbusy nie są w stanie rozróżnić ciapaków od białych, nawet metyzów z Ameryki Południowej..
onucek napisał/a:
to nie kacapy, ale białe małpy z kaukazu, klękające przed pedofilem z mekki. ale podkład muzyczny dobry i pasuje
Prawidłowo, tutaj spermiarze gimbusy nie są w stanie rozróżnić ciapaków od białych, nawet metyzów z Ameryki Południowej..
Ale trzeba przyznać kawałek szmaty zacny. Chodzi mi o podkład muzyczny.
Jak się baby nie bije to jej wątroba gnije, trzeba czasem byc szorstkim dla kobity żeby wiedziała gdzie jej miejsce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów