Nie wiadomo o co im chodzi...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"Fuck you, bitch" najbardziej mi sie podobalo.
Jakby mieszkali w Polsce to by dostali Virtuti Cebulari a tak niestety, co najwyżej darmowy kupon do McDonalda
Z drugiej strony - co stało na przeszkodzie autorowi żeby trochę zwolnić i wjechać na ten swój pas ZA pickupem???
Z drugiej strony - co stało na przeszkodzie autorowi żeby trochę zwolnić i wjechać na ten swój pas ZA pickupem???
no kobitka ewidentnie ma pms a i jej facetowi się udzieliło.
@bloodwar
w pewnym momencie wygląda coś jakby zwalniał, tylko że pickup też zwalnia...
chuj wie
w pewnym momencie wygląda coś jakby zwalniał, tylko że pickup też zwalnia...
chuj wie
Baba twierdzi, że prawie zabił jej psa. Prawdopodobnie chodzi o to, że psa ma na pace i biedactwo prawie zgineło od wymuszonego hamowania. Moim zdaniem drogowa łąjza z kamerką trafiła na pierdolniętą i mamy taki materiał
@mazin: Wymuszone hamowanie? weź przestań Zobacz ile miejsca jest między samochodami kiedy autorowi nagrania udaje się w końcu zmienić pas - wystarczy puścić gaz, ale zamiast tego, ten zjeb z suv'a dodał gazu żeby później ostro zahamować i jebnąć po klaksonie ;]
Skurwiel na pewno ma polskie korzenie... ile takich sytuacji mam codziennie na drodze.... spinają dupy, przyspieszają jak wrzucisz kierunkowskaz żeby tylko cie nie wpuścić. A jak uda ci sie zmienić pas to trąbią, że "o kurwa, ale sprowokowałeś niebezpieczną sytuacje, a ja chciałem cie nie wpuścić, BO CO SIE BEDZIESZ PRZEDE MNIE WPIERDALAŁ?!" a następnie zwalniają... już im sie kurwa nie spieszy? Tępe chuje....
Skurwiel na pewno ma polskie korzenie... ile takich sytuacji mam codziennie na drodze.... spinają dupy, przyspieszają jak wrzucisz kierunkowskaz żeby tylko cie nie wpuścić. A jak uda ci sie zmienić pas to trąbią, że "o kurwa, ale sprowokowałeś niebezpieczną sytuacje, a ja chciałem cie nie wpuścić, BO CO SIE BEDZIESZ PRZEDE MNIE WPIERDALAŁ?!" a następnie zwalniają... już im sie kurwa nie spieszy? Tępe chuje....
ja powiem szczerze że najwiekszy problem widze w nagrywającym, bo zamiast zwolnic i wjechac za autem to przyspiesza zeby wjechac przed niego, tak sie kurwa nie robi. tez nie lubie jak mam pusta droge a jakis buc wbija mi sie przed maske, ja kurwa czekam jak mam zamiar zmienic pas, nie wiem gdzie mieszkacie, ale na slasku w gliwicach na bank ktos mnie wpusci w takich sytuacjach, jest milo i przyjemnie. ja wpuszcze ale nie jezeli przede mna jest wolna droga, bo wiem ze raczej jezdze troche szybciej a nie chce potem byc zmuszany do wyprzedania goscia ktorego przed chwila wpuszczalem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów