Odkąd Cię pamiętam, to słyniesz z, delikatnie mówiąc, kontrowersyjnych wypowiedzi, ale ta jest po prostu chujowa. Dziecko nie jest winne, że ma głupiego rodzica.
A to my jesteśmy jakimś sądem, żeby rozstrzygać o winie? Prawa fizyki są na szczęście znacznie prostsze od prawa karnego - jebło to jebło, na chuj drążyć temat, wystarczy się cieszyć.
Nie pojmuję tego litowania się nad bachorami. Te nie dość, że noszą wadliwe geny (zakładając, że to potomstwo tej baby), to na dodatek mają złe wzorce zachowań. Lepiej, żeby zginęły zanim swoją głupotą zabiją innych ludzi.
Nie zesraj się. Mnie z dwojgiem bracmi stary wozil na jednym motocuklu jak bylismy gowniakami i po drogach i po gorkach (...)
Ale wracajac do twojego postu. Nie oceniaj innych swoja miara. To ze jestes cipą i chodzenie sprawia ci problemy, nie znaczy ze innym tez
Albo twojemu staremu brak zdrowego rozsądku, albo miał wyjebane czy mu dzieci zginą z powodu urazu głowy czy po latach ze starości. Ty nie bądź taki fifa rafa kozak w chuj, bo sadistic jest pełny filmów z debilami, którzy przeceniali swoje możliwości.
Coś cudownego, żeby ten gówniak skonał w męczarniach wskutek powikłań.
Jak od paru lat, wieczorkiem na spokojnie przy winie przeglądam Sadola. Odkąd mam upragnionego syna (1.8 roku), wszystkie kwaśne posty odnosnie cierpienia gówniaków jakoś po prostu przestały być przeze mnie ignorowane jak do tamtej pory.
Aż tu kurwa ten pedał się wypowiedział.
Więc po paru dobrych latach na Sadisticu, przyszedł ten moment że założyłem konto. I chciałem powiedzieć Wam: Adminom i Właścicielom strony, że dopóki nie znajdziecie tej kurwy po IP i nie wrzucicie jego ścierwa na Harda -- straciliście wiernego widza.
Pozdrawiam i, mam nadzieje, do zobaczenia.
15 letni frustracie - piszesz o eliminacji dzieci żeby nie przenosiły wadliwych genów. Sam nosisz wadliwe geny co widać po twoich wypowiedziach... Jakieś wnioski w związku z tym?
Adminie sadistica do kurwy! Jak ktoś napisze coś na temat murzyna to kurwa w podskokach działacie a takie coś zostaje bez echa?
Mam wrażenie, że matka ciebie nigdy nie kochała, a ojciec tylko w nocy...
Weź przestańcie litowac się na każdym gownem. Moja wina ze gownika splodzily zwierzęta? Nie współczuję ludzkim zwierzętą bólu. Te wasze współczucia to tak sztuczne że ja pierdole. Ciekawe co być zrobił jak być widział to na oczy bohaterze w necie jak każdy. Mądre to w necie a w rzeczywistości popychadla.
Gdzie cie można znaleźć cwelu jebany?
Gdzie cie można znaleźć cwelu jebany?
Tylko, że laola jest cwelm. Forumowy jawny pedał
Jak od paru lat, wieczorkiem na spokojnie przy winie przeglądam Sadola. Odkąd mam upragnionego syna (1.8 roku), wszystkie kwaśne posty odnosnie cierpienia gówniaków jakoś po prostu przestały być przeze mnie ignorowane jak do tamtej pory.
Aż tu k***a ten pedał się wypowiedział.
Więc po paru dobrych latach na Sadisticu, przyszedł ten moment że założyłem konto. I chciałem powiedzieć Wam: Adminom i Właścicielom strony, że dopóki nie znajdziecie tej k***y po IP i nie wrzucicie jego ścierwa na Harda -- straciliście wiernego widza.
Pozdrawiam i, mam nadzieje, do zobaczenia.
Pięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej pizdowatego spośród pizdowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówPięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej pizdowatego spośród pizdowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.
Podaj adres suko! No podaj bo nie cierpię takiego gówna. Przyjadę
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów