18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 37 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 10 minut temu
petru23 2019-09-20, 23:45
Baba prowadziła. I wszystko jasne.
Zgłoś
BanujNasNieMichalka 2019-09-20, 23:58 1
Chyba twarz jej się popsula bo dziecko jak ja zbaczylo to spierdolilo
Zgłoś
wiskas 2019-09-21, 0:00
Ciekawe gdzie drugi dzieciak pojechał ;d
Zgłoś
Loaloa 2019-09-21, 0:00
Cytat:

Odkąd Cię pamiętam, to słyniesz z, delikatnie mówiąc, kontrowersyjnych wypowiedzi, ale ta jest po prostu chujowa. Dziecko nie jest winne, że ma głupiego rodzica.

A to my jesteśmy jakimś sądem, żeby rozstrzygać o winie? Prawa fizyki są na szczęście znacznie prostsze od prawa karnego - jebło to jebło, na chuj drążyć temat, wystarczy się cieszyć.
Nie pojmuję tego litowania się nad bachorami. Te nie dość, że noszą wadliwe geny (zakładając, że to potomstwo tej baby), to na dodatek mają złe wzorce zachowań. Lepiej, żeby zginęły zanim swoją głupotą zabiją innych ludzi.
Zgłoś
zakapior 2019-09-21, 1:15 1
loda_szmato napisał/a:

Nie zesraj się. Mnie z dwojgiem bracmi stary wozil na jednym motocuklu jak bylismy gowniakami i po drogach i po gorkach (...)
Ale wracajac do twojego postu. Nie oceniaj innych swoja miara. To ze jestes cipą i chodzenie sprawia ci problemy, nie znaczy ze innym tez

Albo twojemu staremu brak zdrowego rozsądku, albo miał wyjebane czy mu dzieci zginą z powodu urazu głowy czy po latach ze starości. Ty nie bądź taki fifa rafa kozak w chuj, bo sadistic jest pełny filmów z debilami, którzy przeceniali swoje możliwości.
Zgłoś
r1pson 2019-09-21, 1:15 3
Loaloa napisał/a:

Coś cudownego, żeby ten gówniak skonał w męczarniach wskutek powikłań.

Jak od paru lat, wieczorkiem na spokojnie przy winie przeglądam Sadola. Odkąd mam upragnionego syna (1.8 roku), wszystkie kwaśne posty odnosnie cierpienia gówniaków jakoś po prostu przestały być przeze mnie ignorowane jak do tamtej pory.
Aż tu kurwa ten pedał się wypowiedział.
Więc po paru dobrych latach na Sadisticu, przyszedł ten moment że założyłem konto. I chciałem powiedzieć Wam: Adminom i Właścicielom strony, że dopóki nie znajdziecie tej kurwy po IP i nie wrzucicie jego ścierwa na Harda -- straciliście wiernego widza.
Pozdrawiam i, mam nadzieje, do zobaczenia.
Zgłoś
hellbwoi 2019-09-21, 1:29 2
japierdole wielcy sadole nagle kurwa placza nad cierpieniem dzieci, jakby czarne bylo albo ciapate to by jeszcze przyklasneli, ba.... sami by przejechali na wstecznym...
Zgłoś
Imperator_Jan 2019-09-21, 5:50
Loaloa napisał/a:

15 letni frustracie - piszesz o eliminacji dzieci żeby nie przenosiły wadliwych genów. Sam nosisz wadliwe geny co widać po twoich wypowiedziach... Jakieś wnioski w związku z tym?

Adminie sadistica do kurwy! Jak ktoś napisze coś na temat murzyna to kurwa w podskokach działacie a takie coś zostaje bez echa?
Zgłoś
otomin 2019-09-21, 6:05
BrunerOvned napisał/a:

Mam wrażenie, że matka ciebie nigdy nie kochała, a ojciec tylko w nocy...

Weź przestańcie litowac się na każdym gownem. Moja wina ze gownika splodzily zwierzęta? Nie współczuję ludzkim zwierzętą bólu. Te wasze współczucia to tak sztuczne że ja pierdole. Ciekawe co być zrobił jak być widział to na oczy bohaterze w necie jak każdy. Mądre to w necie a w rzeczywistości popychadla.
Zgłoś
pusifer 2019-09-21, 8:07
Loaloa napisał/a:

Gdzie cie można znaleźć cwelu jebany?
Zgłoś
b................3 2019-09-21, 8:43
Tak sobie obserwuję ten temat i to co napisał "Loaloa" i stwierdzam, że zabawne jak reagujecie emocjonalnie na tego typu posty. Prawda jest taka, że to wasz problem, że tak na to reagujecie, chłopak ma zdanie jakie ma i co wam do tego? Może troluje, może rzeczywiście tak myśli i co z tego? Masz dziecko i przykro ci się takie coś czyta? No ale to twój problem, nie rozumiesz tego?
Zgłoś
petru23 2019-09-21, 10:44
pusifer napisał/a:

Gdzie cie można znaleźć cwelu jebany?

Tylko, że laola jest cwelm. Forumowy jawny pedał
Zgłoś
dżonyłojlker 2019-09-21, 13:34 1
r1pson napisał/a:

Jak od paru lat, wieczorkiem na spokojnie przy winie przeglądam Sadola. Odkąd mam upragnionego syna (1.8 roku), wszystkie kwaśne posty odnosnie cierpienia gówniaków jakoś po prostu przestały być przeze mnie ignorowane jak do tamtej pory.
Aż tu k***a ten pedał się wypowiedział.
Więc po paru dobrych latach na Sadisticu, przyszedł ten moment że założyłem konto. I chciałem powiedzieć Wam: Adminom i Właścicielom strony, że dopóki nie znajdziecie tej k***y po IP i nie wrzucicie jego ścierwa na Harda -- straciliście wiernego widza.
Pozdrawiam i, mam nadzieje, do zobaczenia.

Pięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej pizdowatego spośród pizdowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
damianpl 2019-09-21, 18:08
Szfajceneger napisał/a:

Pięknie się wyżaliłeś Gdyby istniał konkurs na najbardziej pizdowatego spośród pizdowatych tatusiów - otrzymał byś pierwsze miejsce.

Podaj adres suko! No podaj bo nie cierpię takiego gówna. Przyjadę
Zgłoś
Smoku 2019-09-21, 18:18
Tradycyjnie komentarze ciekawsze od filmu. Nie może zabraknąć wysrywów typu "odkąd zostałem ojcem nie mogę przejść obojętnie"... to wypie***laj na inny portal. Już ch*j z tymi trollami, które mają z was bekę pod każdym filmem o "bąbelkach". Na chuj tu wchodzicie? Macie rozrywkę ze śmierci i kalectwa dorosłych ludzi ale liczycie, że zostaniecie ojcami roku bo wywołacie jakąś gówn0burzę z trollem pod filmem z "bąbelkiem"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów