📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Japierdole, to dziecko przyjelo najwiekszego dzwona na siebie!!!
Popierdolone kacapy
Popierdolone kacapy
Ale to było piękne
Coś cudownego, żeby ten gówniak skonał w męczarniach wskutek powikłań.
Chuj z tą tępą babą, dzieciaków szkoda
Loaloa napisał/a:
Mam wrażenie, że matka ciebie nigdy nie kochała, a ojciec tylko w nocy...
Polacy też mają wyobraźnię
Loaloa napisał/a:
Odkąd Cię pamiętam, to słyniesz z, delikatnie mówiąc, kontrowersyjnych wypowiedzi, ale ta jest po prostu chujowa. Dziecko nie jest winne, że ma głupiego rodzica.
Loaloa napisał/a:
Jak można być tak spoerdolony?
Loaloa napisał/a:
Nie wpierdalaj mi się w kompetencje.
Nie zesraj się. Mnie z dwojgiem bracmi stary wozil na jednym motocuklu jak bylismy gowniakami i po drogach i po gorkach.
Pozniej tylko sasiadki przychodzily na skarge do starej: 'wie pani co pani maz wyrabia?' A że w bloku mieszkalismy, to zawsze jakis 'bolek' zobaczyl i donosił.
Ale stary nie był glupi, a do tego motocykl mial obcykany. Nawet jakies zawody kiedys wygrywał. tak czy inaczej nigdy nikomu nic sie nie stalo.
Ta baba pewnie tez wygrywala, w niedojabaniu mozgowym. Idiotka bez wyobrazni.
Tak to jest jak sie babe z kuchni wypuścić. I jeszcze z dzieciakami pod "opieką"...
Ale wracajac do twojego postu. Nie oceniaj innych swoja miara. To ze jestes cipą i chodzenie sprawia ci problemy, nie znaczy ze innym tez.
Rozumiesz?
"w dodatku nie mieli kasków" - a sprawdzałeś czy mieli ochraniacze i wykupione ubezpieczenie? płakałeś później w nocy pisząc pamiętnik?
Przykro patrzec jakie rude pizdy nam w spoleczenstwie rosną. Az sie cisnie na usta "ZA MOICH CZASOW..." hehe
Dobra: nostalgicznie troche, ale eh... to była maszyna. Wtedy taka wielka mi sie wydawała
W chuj śmieszne ha ha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów