📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dziwne, Ameryka a tylko przestępca ma broń. Myślałem, że tak tylko w "cywilizowanych" krajach
Mógł już nie podchodzić i po pierwszym trupie odejść to by jeszcze dało się podciągnąć pod przekroczenie granic obrony koniecznej ale skurwiel z zimną krwią potem odjebał jeszcze 3 osoby. Przepraszam, odjebał jeszcze 2 i jedna z dziurą w głowie w stanie krytycznym walczy o życie.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
dobry Agent 47 ... jak podszedł do tej babki i tak nonszalancko ją odjebał to ściągnąłem czapkę, z szacunku...bo typ nawet sekundę się nie wahał "idę do piekła zahaczając o więzienie więc biorę ich ze sobą"
Tu jest wiecej informacji: chicago.suntimes.com/2022/12/13/23507931/gunman-portage-park-shooting-...
SWAT dopadł go następnego dnia. Typ wyszedł z więzienia po 8 latach odsiadki za zabójstwo. Ponoć po strzelaninie porwał jakąś dziewczynę i ją przetrzymywał. Z treści nie wynika, że to ta sama, z która odjechał.
Zabici
SWAT dopadł go następnego dnia. Typ wyszedł z więzienia po 8 latach odsiadki za zabójstwo. Ponoć po strzelaninie porwał jakąś dziewczynę i ją przetrzymywał. Z treści nie wynika, że to ta sama, z która odjechał.
Zabici
Teraz po takiej robocie pracodawcy będą dzwonić a telefony nie przestaną się urywać.
Siriuz napisał/a:
Tu jest wiecej informacji:
Zabici
Ta "laska" na zdjęciu miala jakieś 40kg mniej albo potrafiła się nieźle ustawić do selfiacza
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów