...zmieniło właściciela i status z rodzinnego na kradzione w Brazylii.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mogli zabić. Przejebane, pracujesz na coś i dwóch nierobów zabierze Twoje
Kurde profesjonalne podejście, bez ofiar, kultura.
Czego chcieć więcej?
Czego chcieć więcej?
marcino_zly napisał/a:
Kurde profesjonalne podejście, bez ofiar, kultura.
Czego chcieć więcej?
Jadą na "sławie" innych co to już tacy kulturalni nie byli.
i to jest tata roku. samochod kupi sobie nowy i zycia dziecka i kobiety nie narazal.
NA pewno miał pistolet do obrony, ale bez tłumika. Mógł strzelać, ale wtedy dziecko by się obudziło, a tak długo usypiali
Kurde - jadę do Brazylii. Tam takie fajne auta z uśmiechem oddają. I telefony też.
poprstu dali im fure bo wiedzą,że zanim wypakuja gówniaka przewiną i napchają,żeby kurwa zasnął to typy wrócą i zajebią im pudrem po ryju jak oni gówniakowi
Jak typiara się schylała to myślałem, że wyjmie z wózeczka pistolet i zacznie pruć do złodziei, bez kitu
RYHOO napisał/a:
poprstu dali im fure bo wiedzą,że zanim wypakuja gówniaka przewiną i napchają,żeby kurwa zasnął to typy wrócą i zajebią im pudrem po ryju jak oni gówniakowi
Co ty ćpasz????
Jebani złodzieje, no bo kogo stać na audi w Brazylii?
mówiłem kolce Pod siedzeniem uruchamiane na pilota osobno od kluczy pojazdu ... i było by po problemie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów