zostawiam Wam fotkę z ostatniego spotkania rodzinnego, proszę opinie ekspertów czy potrwa dobrze wypieczona
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Pieczeń a'la Elin Krantz?
sadistic.pl/elin-krantz-vt147915.htm
sadistic.pl/elin-krantz-vt147915.htm
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Proin nibh augue, suscipit a, scelerisque sed, lacinia in, mi. Cras vel lorem. Etiam pellentesque aliquet tellus. Phasellus pharetra nulla ac diam. Quisque semper justo at risus.
xdeer napisał/a:
zostawiam Wam fotkę z ostatniego spotkania rodzinnego, proszę opinie ekspertów czy potrwa dobrze wypieczona
Kurczak wyszedł nieźle, ale ta głowa wygląda na surową______________
najlepsze co może cię spotkać w Sosnowcu to autobus do Katowic
widzę mama mierzy temperaturę w pochwie- wzorowe małżeństwo naturalnie planujące rodzinę
Są to rekwizyty do taniego hamerykańskiego horroru Thanksgiving z 2017
moment 2.12
Pozdro540
@MadDave przestań kocopoły opowiadać bo nie wiesz jak było naprawdę i wprowadzasz innych w błąd. Krótkie sprostowanie sytuacji: to są "fake trailery" które były puszczane pomiędzy filmem " Grinfhouse: Planet Terror " i " Grindhouse: Death Proof" . Te filmy nigdy nie powstały ani nawet nie było zamiaru powstania. Jedynie ktoś wpadł na pomysł żeby jeden z tych trailerów wyreżyserować i ze zwiastunu " hobo with a shotgun" pare lat później powstaje film. Nie jestem pewnien czy tak samo nie było z maczetą. Gdyby kogoś jeszcze to interesowało to Tarrantino i Rodriguez wymyślili żeby puścić te dwa filmy zaraz po sobie w kinie na jednym seansie, po jakimś czasie zaczęli puszczać te filmy osobno bo hamburgery były podirytowane kiedy musieli siedzieć w kinie prawie 5 godzin. Dla jeszcze ciekawskich proponuje wpisać na yt " grindhouse fake trailers"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów