📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Jedna z najżałośniejszych rzeczy jakie dane mi było zobaczyć.
Myślałem że winny jest deszcz ale skoro piszecie że ekoterroryści to ok
haha, ostatnio pod blokiem też miałem takie gówno. Piknik rodzinny AMERYKAŃSKI. Hamerykany były z krwi i kości, grali na scenie. Na ławkach siedziało w szczycie paru emerytów, po skończonych kawałkach typ nawijał ze sceny po angielsku jaką to są wspaniałą publicznością i poprosił, żeby do kolejnego kawałka wstali i klaskali. No kurwa zrozumieli w chuj widzę ze lokalizacja podobna, bo mi "ŁAN TU FRI"-owali do mikrofonu od kurwa 5 rano, centralnie pod balkonem na środku osiedla
Czad komando. Brakuje naebanego autochtona, gibającego się smętnie pod sceną.
A skoro już mowa o Targówku, to: "jestem na Targówku".
youtube.com/watch?v=3dAUdEtMidM
A skoro już mowa o Targówku, to: "jestem na Targówku".
youtube.com/watch?v=3dAUdEtMidM
Ale tłok ! Gdy nie pani Halinka nie byłoby nawet gdzie małego palca wcisnąć...
i na to ida kurwa moje pieniadze?
Jak dla mnie to koleś po prostu ćwiczy swój tekst. Impreza pewnie odbyła się w inny dzień, bo nie wierzę żeby żadna chytra baba na to nie przyszła z myślą o darmowym balonie chociażby.
To ilustruje, co ludzie sądzą o eko-pojebach.
@up też mi się wydaje, że to jakaś próba. Widać dookoła bloki, więc na pewno musiałby ktoś przyjść. Czasem się tak zastanawiam, jak można wierzyć we wszystko co się w necie zobaczy. No ale większość w internecie to gimbaza więc co się dziwić.
Moja dzielnica, taka piękna... Oczywiście akcja organizowana z budżetu gimny za pieniądze mieszkańców.
Jeżeli kiedykolwiek czułeś się bezużyteczny pomyśl o tym pikniku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów