Wyglądają na szczęśliwą rodzinę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja bym nawet za dopłatą nie wziął .
Moja niechęć do zastrzyków jest dużo większa niż chęć spróbowania takiego szajsu
Moja niechęć do zastrzyków jest dużo większa niż chęć spróbowania takiego szajsu
TB303 napisał/a:
Najważniejsze, że 500... a nie, wróć, to nie ten kraj
najważniejsze to pierdolić trzy po trzy, jak zawsze to robisz chuj wie po co, choć pewnie nie jest to przypadek bo albo bierzesz za to kasę albo jesteś ........... a nieważne
za jedno dziecko nie ma pińcset
edek.bajzel napisał/a:
najważniejsze to pierdolić trzy po trzy, jak zawsze to robisz chuj wie po co
Właśnie dla takich odpowiedzi jak Twoja
edek.bajzel napisał/a:
choć pewnie nie jest to przypadek bo albo bierzesz za to kasę
Nie biorę... chociaż fajnie, by było, gdyby mi za to płacili
edek.bajzel napisał/a:
albo jesteś ........... a nieważne
Cynicznym, szyderczym chujem? Tak, wiem
Cytat:
Wiem, ale i tak fajnie jest napisać taki komentarz jaki wcześniej napisałem
powinni być snajperzy na dachach żeby szybciutko odpierdalać taki margines
Kurwa mać... czy ta patologia nie mogła sobie wstrzykiwać tej marihuanen w domu już?
Erutlev napisał/a:
Kurwa mać... czy ta patologia nie mogła sobie wstrzykiwać tej marihuanen w domu już?
na głodzie byli i pewnie dopiero nabyli towar, nałogi to przejebana rzecz...
edek a ty co kurwa pisowski komisarzu jeszcze nie na helu z rodzinka nowym golfem IV z komisu/500 jest na pierwsze tylko prog dochodu>800 na glowe
@up jesteś typowym "somsiadem"
Jebane ścierwo. I jak tu ma być dobrze jeśli nikt się tego gówna nie pozbywa? Dzieciak też pewnie upośledzony.
edek.bajzel napisał/a:
jest nawet i na jedynaka jeżeli dochód nie przekracza 800zł/os ;]
To na pewno było jakieś lekarstwo.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów