Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Takie rodziny są hałaśliwe, roszczeniowe, wpychają się bez kolejki i zachowują się jak stado świń.
Jak widzę takie coś, wiem, że najwyższy czas wracać do domu.
Spaślaki.
Takie rodziny są hałaśliwe, roszczeniowe, wpychają się bez kolejki i zachowują się jak stado świń.
Najpierw trzeba zacząć z niego wychodzić
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać więc po chuj on tam stoi?
[...]
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać [...]
jesteś pewny?... ja bym sobie za to nie dała obciąć nawet paznokcia...
Ktoś mi wytłumaczy po chuj on tam w ogóle stał?
No bo zakładam, że jak się puszcza gówniaka na zjeżdżalnię wodną to potrafi już pływać więc po chuj on tam stoi?
Tok rozumowania popieram aczkolwiek można powiedzieć, że zadziałał gościu wzorowo utrzymując głowę dziecka cały czas nad powierzchnią wody chociaż sam niespodziewanie jak zakładam znalazł się pod wodą. Można powiedzieć, że wiedział co robi puszczając tam gówniaka. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie abyśmy tu kiedyś jakiś ich materiał na hardzie zobaczyli bo widzę granice lubią przekraczać.
Tok rozumowania popieram aczkolwiek można powiedzieć, że zadziałał gościu wzorowo utrzymując głowę dziecka cały czas nad powierzchnią wody chociaż sam niespodziewanie jak zakładam znalazł się pod wodą. Można powiedzieć, że wiedział co robi puszczając tam gówniaka. Nic nie stoi jednak na przeszkodzie abyśmy tu kiedyś jakiś ich materiał na hardzie zobaczyli bo widzę granice lubią przekraczać.
Skończ pierdolić kocopoły. Gościu się zwyczajnie zagapił i dostał pizdą córki w łeb
Zazdrościsz stania co?
Spaślaki.
Dokładnie. A najgorsze są te chude rodziny. Istne skurwysyny.
😉
Dokładnie. A najgorsze są te chude rodziny. Istne skurwysyny.
😉
Najgorsze są wszystkie rodziny. Na szczęście w wielu miejscach na świecie powstają strefy bezguwniakowe. Oby jak najwięcej i szybko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów