📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie dziwota, że baba się kurwi skoro rogacz prowadza się z pedałami hehe.
Wybacz, nie chce być niemiły.
Materiał słaby, zero polotu.
Gdzie akcja, gdzie mięso, gdzie krew, pot i łzy?!
Więcej emocji jest w ojcu Mateuszu.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Więcej emocji jest ojcu Mateuszu.
Kurła , u ciebie takie akcje codziennie?
Więcej emocji jest ojcu Mateuszu.
Sorry za dubla
janusz_biznesu napisał/a:
Niestety nie, dlatego szukam ich tutaj.
Niestety nie, dlatego szukam ich tutaj.
Więc nie marudź, nie wybrzydzaj😀
Kurwa ale żeby Kim Dzong Una tak lać po pysku w pościeli?? Trzeba spodziewać się odwetu jakiegoś
Wstawki z pseudo seriali dla pseudo inteligentnych.
Ale z gustami się nie dyskutuje, może niektórzy lubią prosty przekaz, żeby nie męczyć się myśleniem ?
Ale z gustami się nie dyskutuje, może niektórzy lubią prosty przekaz, żeby nie męczyć się myśleniem ?
Weź balon załóż sobie jeszcze kilka nowych kont bo masz w tym doświadczenie. Ukraiński bimber przepalił ci mózg do reszty. A ostrzegałem żebyś tyle nie chlał.
BigLebovsky napisał/a:
Weź balon załóż sobie jeszcze kilka nowych kont bo masz w tym doświadczenie. Ukraiński bimber przepalił ci mózg do reszty. A ostrzegałem żebyś tyle nie chlał.
Nie chcę krakać, ale chyba masz wylew.
nie no, kolega wyżej ma rację... Co to jest, 8 plaskaczy na ryj, trochę krzyku i cały film?
A co do argumentu wyżej, że nie mamy takich emocji na co dzień. No nie trenuje też baletu mongolskiego, ale to jeszcze nie powód, aby innych skazywać na oglądaniego
A co do argumentu wyżej, że nie mamy takich emocji na co dzień. No nie trenuje też baletu mongolskiego, ale to jeszcze nie powód, aby innych skazywać na oglądaniego
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów