18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 35 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 7 minut temu
zonk 2012-12-06, 9:12
Ta kobieta pasuje do tej piosenki jak świni siodło.
Zgłoś
rolerek 2012-12-06, 9:38 2
David Gilmour & Rick Wright - Echoes (Gdańsk 2006):

Byłem, słyszałem, widziałem, mogę umrzeć

Niecięta wersja HD -> tubka /Qq_bITDr_90
Zgłoś
maksym_gorki 2012-12-06, 10:47
Jeśli Waters po Floydach, to tylko solowo. The Pros and Cons of Hitch Hiking (małe The Wall) i Amused to Death to majstersztyki, ale z drugiej strony trudno to porównać do stylu Gilmoura z choćby On an Island. Post-waterski sierotom jednak dobrze się wiodło, Division Bell to snadne pierdolnięcie.
Zgłoś
DarthV 2012-12-06, 10:57
Nie lubię Pink Floyd. Możecie hejtować

Nie mylcie nauk Chrystusa z naukami kościoła katolickiego
Zgłoś
kolejny 2012-12-06, 11:10
sabazios napisał/a:

wybiera się ktoś na narodowy na niego?
bilety od 242 - 1300 zł

Hah, The Wall na stadionie dobre sobie :p
@up Bob Geldof też nie lubił, a grał Pinka :p
Zgłoś
Inhiss 2012-12-06, 11:29
Co by nie gadać że Roger Waters był trzonem Pink Floyd i że The Wall jest we większości jego dziełem to po rozstaniu z zepsułem niczego wielkiego nie zrobił. Szkoda że przecenił swoją wartość w tym zespole bo moglibyśmy mieć jeszcze kilka takich płyt do posłuchania...
Zgłoś
rolerek 2012-12-06, 12:16
sabazios napisał/a:

wybiera się ktoś na narodowy na niego?
bilety od 242 - 1300 zł

Odradzam, jeśli ktoś ma możliwość to niech jedzie do Pragi, bo tam mają normalne ceny a nie kosmos wymyślony przez wiejskich krawaciarzy.
Zgłoś
Bridgwater88 2012-12-06, 15:06
jakby ktos nie wiedzial - Roger Waters to nie ta dupa z rudymi loczkami
Zgłoś
pi73rmaster 2012-12-06, 17:06
Cytat:

Jeśli uznać za lata jego świetności okres The Wall, to idziemy do 1979 roku

The Wall? Najbardziej komercyjna i chujowa płyta PF? Prawda jest taka, że naprawdę warte uwagi i wnoszące coś do muzyki są: jedynka, dark side i umma, ja tam osobiście jeszcze animals sobie puszczę.
Zgłoś
Policeman 2012-12-07, 2:13
Czy to nie powinno trafić do kibla "to czego słuchają sadole" Ja za swoje tematy muzyczne dostałem ostatecznie bana. No co, równi i równiejsi, żeby nie było, nie wrzucałem kawałków, tylko wybitne sesje z gitarzystami popisy na koncertach etc.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów