📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
49 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Coś tu Waćpan pierdolisz. Już w Berlinie (na którym osobiście byłem) już było dawno po. Jeśli uznać za lata jego świetności okres The Wall, to idziemy do 1979 roku, a nie później, gdy podpierał się innymi muzykami. Najlepsze lata Watersa, to lata z Pink Floyd, a to, co powyżej prezentujesz to popierdółki w porównaniu z chociażby z Pompejami.
Mimo to The Wall to koncept Watersa, dlatego wolę The Dark Side Of The Moon (album #1) czy wspomniane Pompeje jak i typowy Floydowski Space Rock.
Ps: to co robili Gilmour na trasie The Wall w latach 80`tych Waters teraz musiał zastąpić trzema gitarzystami
Za Pink Floyd DUŻE PIWO.
Mimo to The Wall to koncept Watersa, dlatego wolę The Dark Side Of The Moon (album #1) czy wspomniane Pompeje jak i typowy Floydowski Space Rock.
Ps: to co robili Gilmour na trasie The Wall w latach 80`tych Waters teraz musiał zastąpić trzema gitarzystami
Za Pink Floyd DUŻE PIWO.
Czy Gilmour czy Waters to nadal kawał świetnej muzyki. Piwo
No kt o zg adnie kto buduje mur!? A ta pani co śpiewa to niemka, stara jak nieszczęście!
wybiera się ktoś na narodowy na niego?
bilety od 242 - 1300 zł
bilety od 242 - 1300 zł
Radysh, Szczypiorek - co z tego? Przecież jest ruda!
i tak najlepszy koncert pinków to PULSE z 1993 roku, a za wrightem nigdy nie przepadałem
jak odszedł w 1985, i dowodzenie Gilmour przejął to wedy dopiero było słychać co to jest progressive rock
jak odszedł w 1985, i dowodzenie Gilmour przejął to wedy dopiero było słychać co to jest progressive rock
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów