You shall not pass!a tak serio to zawsze wina baby, albo jest za brzydka, albo nie daje dupy , albo uwiedzie , albo wkurwia , albo twierdzi że zdradzasz mimo że tego nie robisz, same się proszą o zdradę
Gość się tylko zapytał czy któraś się przyzna, a babska się rzuciły na niego jak jakieś wściekłe osy i już próbują wmawiać, że faceci są gorsi...Swoją drogą, zauważyliście, że większość z nich nie zaprzeczyła a napisała coś w stylu "a który facet nie zdradza, faceci zdradzają częściej" tym samym przyznają się do tego, że zdradzają. Czyli potwierdza się teoria, że większość współczesnych kobiet to puszczalskie szmaty, ale i tak pewnie któraś zaraz napisze: "a wy mężczyźni to..."
Tak było jest i będzie. Nie tylko współczesne i nie tylko kobiety. Człowiek nie jest stworzony do monogamii. Ale kobiety są bezradne bez faceta. Chociaż są tez faceci bezradni sami w sobie, widziałem też nieogarów co kobieta zarządzała w związku, jeszcze mu bolca wydzielała by chodził pod dyktando
Serio uważacie, że takie 'rozmowy' są autentyczne? Ich autentyczność jest równa spełnienia przez polityków ich obietnic wyborczych.
Właśnie wykazałeś to jak mało widziałeś w życiu. Sam nie raz spotkałem osoby za głupie aby oddychać, a to jeszcze pomijając internetowe znakomitości. Tym bardziej w obecnych czasach cyfryzacji i "anonimowości", wiele osób przyznaje się albo nie przejmuje się niczym w internecie. Od chuja jest kłótni "małżeńskich" na różnych portalach społecznościowych. Aby uznawać je wszystkie za fałszywe trzeba naprawdę żyć pod kloszem.
nie można być sądzonym dwa razy z to samo, raz już była to mogła szaleć
a tak serio to zawsze wina baby, albo jest za brzydka, albo nie daje dupy , albo uwiedzie , albo wkurwia , albo twierdzi że zdradzasz mimo że tego nie robisz, same się proszą o zdradę
A "menszczyźni" z 14 centymetrowym, albo jeszcze krótszym penisem to już nie?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów