18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Rok (Nie)Bezpiecznego Życia
S................x • 2012-07-13, 18:29
Pewien kierowca, który przy okazji, jeździ dosyć przepisowo, pozwolił sobie na chwilę zapomnienia. O wszystkim opowiada w swoich filmikach i na blogu.
Może kogoś zainteresuje.

Trailer:

Dzień "zero":

I pierwsze 80 km od ostatniego mandatu:

Zapraszam do oglądania.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
derley1 2012-07-14, 1:44
POlicyjne państwo tuska
Zgłoś
sobanek 2012-07-14, 1:47 1
Jak ktoś jest zainteresowany, jego kanał na YouTubie:

youtube.com/user/mejson5
Zgłoś
bingo100 2012-07-14, 2:41
No kurwa! Nagrane ma przecież jak kończy wyprzedzać PRZED jebanym skrzyżowaniem! A ten młodszy 'chujwirant' powinien w pape dostać za samo pierdolenie takich bzdetów: 'panie, pan skończył manewr 100 metrów przed nami!' jak kurwa między skrzyżowaniem a patrolem nawet tyle nie było. Pedały poryte!
Zgłoś
TelewiZorro 2012-07-14, 5:30
tak jak ktoś napisał: ma nagrane i piczka nie korzysta z tego. Po drugie - gość z dumą oświadcza, że nie ma CB. Kończyny opadają. Mieć 24 pkt i nie zorientować się, że CB bardzo często ratuje dupę.
Zgłoś
kamilnorbert 2012-07-14, 7:47
Wydaje mi się że muza z matrixa tu nie bardzo pasuje.
Zgłoś
mutant 2012-07-14, 8:34
Powiem tak mam do czynienia z tym na codzień i patenty jakie ludzie wymyślają aby nie stracić prawka są takie, że czasami szczęka opada. Prawo w polsce jest jak płot na pastwisku Lew przeskoczy ale najważniejsze aby trzoda się nieprześlizgnełą.
Zgłoś
Gruby84 2012-07-14, 8:51
"The Zero Day"
Zgłoś
roma21 2012-07-14, 10:47
Cb radio by sobie kupił to by nie miał problemów
Zgłoś
Extraordinary_Gentleman 2012-07-14, 12:11 1
bingo100 napisał/a:

No kurwa! Nagrane ma przecież jak kończy wyprzedzać PRZED jebanym skrzyżowaniem! A ten młodszy 'chujwirant' powinien w pape dostać za samo pierdolenie takich bzdetów: 'panie, pan skończył manewr 100 metrów przed nami!' jak kurwa między skrzyżowaniem a patrolem nawet tyle nie było. Pedały poryte!

Kurwa, widzę że gimbaza na skuterach dobrze przeszkolona w ruchu drogowym.

Jeżeli to jest dla Ciebie przed skrzyżowaniem. To znaczy że powinieneś zostać tam gdzie jesteś tj. przed komputerem bo do prowadzenia czegokolwiek innego niż ciągnik rolniczy po polu to się nie nadajesz. Gość ewidentnie kończy manewr wyprzedzania na skrzyżowaniu, nawet biorąc definicję o 15m od centrum skrzyżowania to ni chuja się nie mieści. A tu linia ciągła zaczęła się dużo wcześniej.

I bardzo dobrze mu zrobili bo potem głupki kończą tak jak ten gość.

Dwa: żebyś wiedział jak wyjeżdżasz za pole skuterem albo ciągnikiem, te słupki stojące przy drodze z czerwonym paskiem, określają kilometr i są ustawione co 100m, zobacz ile jest słupków między gościem kończącym manewr a radiowozem. Potem strzelaj z dupy o "pedałach porytych".

Trzy: pomijam jakim trzeba być idiotą żeby widzieć auta z CB / kolumnę aut zwalniające przed samochodem z dupy stojącym przy drodze w polu (jeszcze passacie/vectrze/mondeo) zaczynać je wyprzedzać na skrzyżowaniu i myśleć że się upiecze.
Zgłoś
wojas30 2012-07-14, 15:19
Jak dla mnie jesteś debil i burak bo ostatni filmik gdzie wg gliniarza wyprzedzałeś na ciągłej i skrzyżowaniu w przypadku odmowy przyjęcia mandatu posłużyłby jako dowód w sądzie i masz sprawę wygraną bo mendy były bez rejestratora a po obejrzeniu kilkukrotnym filmiku z Twojego auta widać wyraźnie że skończyłeś manewr zaraz przed obszarem gdzie jest to zabronione...ale jak się ma zamiast dupy kalesony to już nie moja brocha...
Zgłoś
qras 2012-07-14, 16:21
ja mam to samo zdobylem ostatnio pokazna sume punktow czytaj 13 za jednym razem jadac do dziewczny
Zgłoś
=CAMEL= 2012-07-14, 17:18 2
Kurwy zajebane, zamiast łapać prawdziwych pojebów to stoją kurwa w nieoznakowanym samochodzie i wiadomo że tną tam z pięćdziesięciu dziennie, na kurwa skrzyżowaniu z jakąś nawet nie drogą gruntową. Wkurwia mnie takie kurewstwo i gnębienie ludzi, to jest jak wyłudzanie pieniędzy. Aż się wkurwiłem!
Zgłoś
bingo100 2012-07-14, 17:32 1
GustaV - kolego mam 30 lat, prowadzę samochód od 11tu. Nie dostałem w życiu ani jednego punktu karnego ani nie spowodowałem wypadku/stłuczki a przejechałem trochę ponad 200 tysięcy po polskich i zagranicznych drogach. Więc proszę cię uprzejmie - przestań mi pierdolić i wyjeżdżać z 'gimbazą'.

Manewr wyprzedzania zakończył się przed skrzyżowaniem a jak tego nie widzisz toś ślepy. Strzelam od pedałów za bezczelność i nonszalancję pana młodszego. Policjant ma być uprzejmy i taktowny - nie ma wchodzić kierowcy w słowo ani traktować go po macoszemu.
Żal mam do policji bo ten manewr nie był AŻ tak niebezpieczny - widać z daleka, że na polach pusto i nic z boku nie wyskoczy.

Zgadzam się natomiast i zwracam honor - było ponad 100 metrów do radiowozu.

Pozdrawiam.

PS. Widzę, że dobrze się orientujesz w zasadach poruszania się maszynami rolniczymi i jednośladami po wiejskich terenach;)
Zgłoś
Krupnykowsky 2012-07-15, 1:56
Przejrzałem cały jego blog. 2 wieczorne godzinki zeszły, ale warto Człowiek zaczyna myśleć.
Zgłoś
Krak 2012-07-16, 10:58
bingo100 napisał/a:

Manewr wyprzedzania zakończył się przed skrzyżowaniem a jak tego nie widzisz toś ślepy.

Sam autor mówi, że kończył na linii ciągłej, skrzyżowanie to nie tylko dokładne miejsce przecięcia się dróg ale także obszar wokół niego.
W sądzie tak by go załatwili specu od 200tys. km
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem