18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:52
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:41
Rok (Nie)Bezpiecznego Życia
S................x • 2012-07-13, 18:29
Pewien kierowca, który przy okazji, jeździ dosyć przepisowo, pozwolił sobie na chwilę zapomnienia. O wszystkim opowiada w swoich filmikach i na blogu.
Może kogoś zainteresuje.

Trailer:

Dzień "zero":

I pierwsze 80 km od ostatniego mandatu:

Zapraszam do oglądania.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Emilian 2012-07-13, 18:46
Jak się ktoś pizdą urodził Kanarkiem nie zdechnie
Zgłoś
kurabezkosci 2012-07-13, 18:49
przeciez to koledzy 100% fake..ale piwo poszlo
Zgłoś
S................x 2012-07-13, 18:50 3
Emilian napisał/a:

Jak się ktoś pizdą urodził Kanarkiem nie zdechnie

Nie pierdol, na naszych drogach to jest istna walka, często stawiają absurdalne ograniczenia, czy zużywają za dużo białej farby.
Raz w tydzień zarobiłem 12 punktów, nawet nie wiedziałem kiedy, moje pierwsze i ostatnie mandaty w życiu, więc wiem, o czym ten chłop mówi, jeździć blisko 50k rocznie i nie przekroczyć żadnego przepisu to jest prawdziwy wyczyn.

kurabezkosci napisał/a:

przeciez to koledzy 100% fake..ale piwo poszlo

To nie jest żaden fejk.
Jeżeli temat się przyjmie, wstawię więcej filmików tego jegomościa, o ile oczywiście będą w tym właśnie stylu.
Na jego kanale na yt można zobaczyć wiele materiałów z jego jazdy i uwierz mi, normalnie jeździ jak człowiek, tylko po tym, jak został postawiony pod ścianą, jeździł przez rok jak pierdoła, bojąc się o prawko. W końcu jazda to jego praca.
Zgłoś
mutant 2012-07-13, 18:50 7
Ja od razu bym zapisał się na kurs doszkalający to po pierwsze a po drugie posiadając na swoim koncie 14 pkt karnych nigdy bym nie wziął na klatę kolejnych 10 pkt.
Akcja wygląda tak popełniasz wykroczenie i nie przyjmujesz mandatu karnego tylko idziesz do sądu, zanim twoja sprawa trafi na wokandę( muszą cię wezwać i przesłuchać w charakterze osoby podejrzanej o popełnienie wykroczenia ) minie troszkę czasu, zanim będzie rozprawa gdzie wyrok może zapaść nawet bez twojej obecności też minie troszkę czasu, dostajesz pismo z sądu odwołujesz się i mija kolejny czas, , oczywiście sąd orzeknie, iż byłeś sprawcą wykroczenia da ci mandat + koszty sądowe ( koło 120 zł ) . Nawet gdy w miedzy czasie dostałeś pkt karne dopiero prawko ci odbiorą po prawomocnym wyroku sądu z poprzedniego wykroczenia. Zanim dostaniesz pismo do domu i oddasz prawko mija 7/8 miesięcy ( wiem z doświadczenia ) Zyskuje się na tym tyle, że zamiast stracić prawo od razu masz jeszcze je prawie kilka miesięcy, po okresie jaki ci został do roku ( jakieś 4/5 miesięcy ) możesz iść robić prawko.
PS. A jak się dobrze ściemnia - zwolnienia lekarskie,ewentualnie niezgłoszenie się na rozprawę czy przesłuchanie ( jakaś tam kara porządkowa chyba 500 zł ) to można zrobić tak, że zabierają ci prawko a ty jeszcze tego samego dnia zapisujesz się na egzamin

Z cyklu Sadol uczy...
Zgłoś
Emilian 2012-07-13, 19:38 1
Ja pitole przecie widać że gość tą trasą jeździ co dzień !!
To jak można się podkładać ??
Zgłoś
solteck 2012-07-13, 20:00
jak przetrwać? trzeba się dostosowywać do znaków
Zgłoś
A................N 2012-07-13, 20:40 3
Powiem tak. Dla gościa krata piwa za pokazanie niekiedy totalnego jebanego absurdu w przepisach. A takim kurwom (bo to nie policjanci a im należy się szacunek) solidny wielki chuj do dupska za frajerstwo i łatwą robotę.
Zgłoś
i................g 2012-07-13, 20:48
Pamiętajcie, low rider style - bez stresu wszędzie dojedziesz. Po co się tak spieszyć ?
Zgłoś
S................x 2012-07-13, 21:09
immortaldog napisał/a:

Pamiętajcie, low rider style - bez stresu wszędzie dojedziesz. Po co się tak spieszyć ?

60 km na niezabudowanym? Przez jakąś zwierzynę?

Pewnie, że "wolniej pojedziesz, dalej zajedziesz" to fajna zasada, mająca pewne uzasadnienie, ale jak się ją zastosuje do wszystkiego, to człowiek spędzi więcej życia za kółkiem.
Zgłoś
Włodzimierz 2012-07-13, 21:17 4
@mutant, jeżeli sprawa trafia na wokandę sondu to i tak otrzymujemy te punkty. Dopiero po wygranej sprawie sąd zdejmuje nam punkty.
Zgłoś
mutant 2012-07-13, 21:36
WicieK napisał/a:

@mutant, jeżeli sprawa trafia na wokandę sondu to i tak otrzymujemy te punkty. Dopiero po wygranej sprawie sąd zdejmuje nam punkty.

Niestety mylisz się punkt co prawa idą do ewidencji ale dopiero po prawomocnym wyroku idzie informacja z sądu ( punkty są jak by zawieszone do momentu zakończenia postępowania )
Zgłoś
S................x 2012-07-13, 21:43 1
mutant napisał/a:

Niestety mylisz się punkt co prawa idą do ewidencji ale dopiero po prawomocnym wyroku idzie informacja z sądu ( punkty są jak by zawieszone do momentu zakończenia postępowania )

Sprawdziłeś to osobiście? Bo (nie jestem pewien) kumpel przekroczył, nie przyjął mandatu, a kiedy czekał na rozprawę, otrzymał decyzję od starostwa o zatrzymaniu uprawnień.
Zgłoś
mutant 2012-07-13, 22:54
Pracuje na codzień z punktami karnymi tak wiec znam procedury.
Zgłoś
S................x 2012-07-14, 1:34
@mutant - Nie znam się, nie chce mi się sprawdzać, wierzę na słowo (niebezpieczna deklaracja w internecie).
Sam nigdy nie byłem aż tak zagrożony, żeby się interesować. Z tymi punktami to jednak czasem jest wariactwo. Niedawno kolega na prostym odcinku drogi, przy pustym otoczeniu, co było widać z daleka, pozwolił sobie na wyprzedzenie ciężarówki. Niestety, zrobił to na niewidocznym przejściu dla pieszych (pasy starte, znak zasłonięty przez ciężarówkę z jednej strony, z drugiej urwany) i tak jak ten gość na filmiku, zahaczył linię ciągłą i skrzyżowanie. Dorwał go nieoznakowany Ford Mondeo i jeszcze zmierzył mu prędkość.
Bolało. 1000 zł i 27 punktów karnych. I tu własnie nie znam szczegółów, czy znajomy przyjął mandat, czy tego nie zrobił i czeka na rozprawę. Coś mówił o decyzji starosty, że mu zatrzymali prawko, ale kto to wie... W każdym razie, chyba jednak nie przyjął, bo coś wspominał o tym feralnym przejściu dla pieszych, że niewidoczne i nie powinni go za nie ukarać.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem