Drogie kobiety co wam w głowach się popierdoliło? Równouprawnienia za dużo? To, że faceci trochę się zjebali, chodzą wymalowani, ubranka mają jakieś damskie nie znaczy, że i wy musicie się spierdolić po całej linii. Sam z tym pedalstwem walczę i staram się to tępić, facet musi wyglądać, klapsa w dupsko kobiecie strzelić, sex dobry przeprowadzić i kobietę/rodzinę swoją wybronić, dbać o dobre imię. Zaś kobieta powinna dupy jednemu, jedynemu dawać, zająć się potomstwem, nie wpierdalać się w męskie sprawy, nie pouczać. Gdzieś w tym wszystkim każde z nas powinno realizować się choć trochę w swoich talentach, pasjach. Nie popierdolmy więc roli w świecie, że kobieta napierdala a facet stoi w kwiecie. Bo wpierdal …
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Podsumowanie z artykułu, całość: powiedzialem.pl/lifetyle/kobiety-i-ten-swiat-uposledzenie-pierwszego-stopnia/
Cytat:
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przeczytałem cały tekst autora wyłuszczonego w poście cytatu i wrzucam go do szuflady z innymi marnymi tekstami ludzi którzy, cytując autora " wyżej srają niż dupę mają"
Marne świadectwo wystawia sobie autor który w kiepskim, pozbawionym jakichkolwiek ciekawych obserwacji tekście, próbuje wytykać tempote innym. Nawet jeśli idiotyzm opisywanych ludzi jest niepodważalny.
Marne świadectwo wystawia sobie autor który w kiepskim, pozbawionym jakichkolwiek ciekawych obserwacji tekście, próbuje wytykać tempote innym. Nawet jeśli idiotyzm opisywanych ludzi jest niepodważalny.
Marne świadectwo wystawia sobie autor który w kiepskim, pozbawionym jakichkolwiek ciekawych obserwacji tekście, wali ortografy np. "tempote".
Równouprawnienie kończy się, gdy trzeba lodówkę na 8 piętro wnieść
kolejny wioskowy bonzo widzę szuka sławy tym tekstem. Nie wiem jak Wy , ale ja nie chciałbym , żeby rola mojej żony była sprowadzona do dawania mi dupy, zajmowaniem się dziećmi i tyle.
Chwała Bogu, że moja narzeczona jest w stanie mi do łba nakłaść , jakby tutaj dzieci zaglądały, to tak gwoli ciekawostki powiem , że jak znajdą sobię taką laskę jaką by chciał mieć autor w/w tekstu , to albo będzie miala kutasa , albo kiedyś miała. Lachony nieco inaczej postrzegają świat i chwała im za to ;p
Chwała Bogu, że moja narzeczona jest w stanie mi do łba nakłaść , jakby tutaj dzieci zaglądały, to tak gwoli ciekawostki powiem , że jak znajdą sobię taką laskę jaką by chciał mieć autor w/w tekstu , to albo będzie miala kutasa , albo kiedyś miała. Lachony nieco inaczej postrzegają świat i chwała im za to ;p
Jak dla mnie zabawny tekst, do którego trzeba podejść z dystansem, bez spiny.
Trochę sobie zaprzecza, bo z jednej strony neguje zachowanie ordynarne, frywolne, nie zbyt wyrafinowane kobiet a z drugiej strony, sprowadza rolę kobiet do zaspakajania męskich popędów i wykonywania roli "kwoki"... trochę dziwne, ale nie może opisywać inaczej, gdyż jak opowiada w innym temacie, jest singlem i chyba skrzywdzonym przez los.
Mimo to czytam i nie wnikam głębiej, bo tam nic nie ma:)
Trochę sobie zaprzecza, bo z jednej strony neguje zachowanie ordynarne, frywolne, nie zbyt wyrafinowane kobiet a z drugiej strony, sprowadza rolę kobiet do zaspakajania męskich popędów i wykonywania roli "kwoki"... trochę dziwne, ale nie może opisywać inaczej, gdyż jak opowiada w innym temacie, jest singlem i chyba skrzywdzonym przez los.
Mimo to czytam i nie wnikam głębiej, bo tam nic nie ma:)
przeciez to tak oczywiste, ze nie wiem skad te obsrane dupy u was
Cytat:
Trochę sobie zaprzecza, bo z jednej strony neguje zachowanie ordynarne, frywolne, nie zbyt wyrafinowane kobiet a z drugiej strony, sprowadza rolę kobiet do zaspakajania męskich popędów i wykonywania roli "kwoki"
Nie widzę zaprzeczenia. Zajmowanie się domem i troska o męża w żaden sposób nie wiąże się ordynarnym zachowaniem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów