📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Tosz to kurwa w Lolkowicach. ;D (taki wypizdów- Polkowice)
Brechtam, bo prawie co 3 dzień chodzę za tą zieloną siatkę, na kort tenisowy, ładować browary i grać.
Brechtam, bo prawie co 3 dzień chodzę za tą zieloną siatkę, na kort tenisowy, ładować browary i grać.
fajny plac zabaw, u mnie takiego na wsi nie ma:P
Napisał bym czym to jest nagrywane, ale za to warny lecą. Acha szkoda, że mały skurwiel sobie karku nie złamał.
Ja pierdole... skończcie do chuja pana dodawać pierdolone podpisy : nagrywane cegłą, lodem, chujem, twoją starą itd... nic to nie zmieni, a tylko wkurwa można złapać jak sie czyta kolejny żałosny dopisek... trudno napisać Słaba Jakość jeśli łaska?
słaba jakość w chuj...
Pewne Polskie przysłowie- Nie ma rączek, nie ma ciasteczek dzieciaku
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów