Panowie postanowili zrobić sobie życiową przerwę od komputera... doszli do wniosku że tylko na chwilę

[wymagania sprzętowe: głośniki]
dla niecierpliwych, akcja od... a c🤬j wam w dupe...
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konkonrad napisał/a:
dla niecierpliwych, akcja od... a c🤬j wam w dupe...
Tobie również. 2:45
@up
O zajebiście wyc🤬jałeś system.
Dzięki.
R................e
2010-12-05, 0:44
c🤬ka, nie facet...
s................k
2010-12-06, 9:28
C🤬ja widać, a koleś drze się jakby ten drugi dobierał mu się do dupy
O k🤬a! O ja p🤬le!
w................s
2010-12-27, 19:42
jeju takie swietne sprawy to my mamy z fiskusem i to nam zastępuje wesołe miasteczka i rolercostery bo my wlasnymi noagmi sie wzbijamy na wyskosci pięter zusu naszego kochanego:D
a tym co sie to podobalo to to powiem że sraczke wieczorną macie i h🤬j!
a mnie rozj🤬o 'ojeeeju' ; D
@Reptile jestem pewien ze nigdy nie byles na rollercoasterze bo nie wiesz jak to jest, krzyczenie dla niektorych odruch bezwarunkowy c🤬ko
konkonrad napisał/a:
wymagania sprzętowe: głośniki
Mi bez kompa nie działa...
ogólne to ładnie zobrazowany park zabaw przez kamerzyste.
J................s
2010-12-27, 22:16
no z tym jezusem to już przesadził ..
czy ostatnim słowem polaka przed śmiercią to będzie zawsze,, k🤬a ,, albo gdy sie boi?
prawie jak ostatnie nagranie z tupolewa...... obraz pasuje, dzwięk też... AAAAA OOOO K🤬AAAA.... oOOjeju... oo kuurwaa....
ogurx napisał/a:
czy ostatnim słowem polaka przed śmiercią to będzie zawsze,, k🤬a ,, albo gdy sie boi?
k🤬a chyba tak....
J................o
2010-12-28, 11:00
chciałem włączyć filmik i być może dać piwo ale c🤬j ci w dupe