Tani pomysł na świetną zabawę. Czekam aż to ruscy zaczną stosować
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
faktycznie fajna zabawa jak po chuju
aż się prosi tą konstrukcja żeby coś pierdolło
aż się prosi tą konstrukcja żeby coś pierdolło
w stanach te rury to z 6x grubsze by musialy byc.
Gratuluję Krzysztofie Kolumbie. Odkryłeś coś o czym miliony wiedziały przed tobą.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
już raz mnie zaprosili.
co ruscy, co ruscy - zaraz idziemy ze szwagrem do lasu teren obadać, potem z kilometr sieci trakcyjnej się ściągnie i będzie git
Fajna sprawa tylko po obejrzeniu tego naszła mnie taka myśl że gdyby coś takiego zrobić w Polsce to zamiast okrzyków typu: aaaaaa albo OMG byśmy słyszeli cały czas jedno wielkie: KURWAAAAAAAAAAAA albo jakieś JA PIERDOLEEEEEE jednak Polska to piękny kraj
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów