📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kurwa mać! Sajgonki nawet i rolsa produkują?
BMWswap napisał/a:
myslalem ze na końcu wyjmie bejsbol
bejsbol jest w drzwiach kierowcy
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.
Zrobić sobie?! Już idę po narzędzia! Wracam za jakieś 200, 300 lat
Trzeba wysłać link z filmikiem do tych złodziei z wiejskiej, niech się dowiedzą jak się produkuje auta, którymi się wożą za nasze pieniądze.
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L
Autko niczego sobie, ale i tak wolę moja Skodę 105L
ale jaki duzy bagażnik, butla 60l lpg napewno sie zmiesci:D
maciukrk napisał/a:
Fabryka znajduje sie 15 minut drogi od mojego miejsca zamieszkania. Na dzien dzisiejszy 90% osob pracujacych na hali produkcyjnej RR to Polacy Pod koniec czerwca jade zwiedzic fabryke podziele sie fotkami - podobno fabryka robi niesamowite wrazenie.
O kolega to widze,ze z moich okolic.Fabryka znajduje sie zaraz kolo toru Goodwood w Chichester.Mozna tam pracowac w weekendy dla MITIE w srodku fabryki przez agencje.Okolo polowa ludzi to polacy.Bylem tam chyba z 30razy,ogolnie robi wrazenie czystosc i perfekcja miejsca.
A i obowiazuje calkowity zakaz robienia zdjec i dotykania aut.Raz mialem nawet przeszukanie przez ochrone.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów