Sobie był
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
@up. No jest.
Kurwa, koleś wysiada z auta które właśnie rozbił, a które kosztowało go równowartość mojego dochodu życia, i się kurwa cieszy
Huj ile kosztowało ale tym śmiało na czołowke z tirem można sie pchać
@up No ba
hehe zdradliwy, zacieśniający się zakręcik
ariel86 napisał/a:
Huj ile kosztowało ale tym śmiało na czołowke z tirem można sie pchać
Jak nagrasz taki filmik to z chęcią obejrze
Kurwa, koleś wysiada z auta które właśnie rozbił, a które kosztowało go równowartość mojego dochodu życia, i się kurwa cieszy
Chłop się cieszy bo kasę na nową furę można zawsze zarobić (dla cfaniaków z Gumball'a to raczej kwestia "Tato daj mi daj" a nie zarabiania ale mniejsza z tym) a życie ma się tylko jedno i za żadne pieniądze (nawet 9-cio cyfrowe sumy z konta tatusia) nie da się go ani przedłużyć ani kupić nowego...
Oby do września... Szkoła się zacznie, gimbusów ubędzie...
Rolls Royce ma jedną wspólna cechę z maluchem (fiat 126 p ) strefa zgniotu kończy się na silniku
Mam podobne cyngle kupione na straganie w gorach za 15 zl, wiec fura tez pewnie oszukana
przeca on miał czołówkę z seicento (dowód w 1:20) pewnie produkowane w polsce, więc najwyżej zadrapał się zderzak
[img:39b9ab7ad2]http://94.23.42.229/pics/dcbd8bdda17f.jpg[/img:39b9ab7ad2]
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów