📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Śmiejecie się z Podlasia, że takie jest zacofane, a oni znali tematy maturalne wcześniej.
Swoją drogą jeśli są tu jacyś maturzyści, to ptaszki doniosły mi nieoficjalnie, że w jednym z tematów w arkuszu rozszerzonym z języka polskiego trzeba będzie porównać "Labirynty" Baczyńskiego i naszej wspaniałej grafomanki z pierwszorzędnymi korzeniami. Ale to tylko plotki
Swoją drogą jeśli są tu jacyś maturzyści, to ptaszki doniosły mi nieoficjalnie, że w jednym z tematów w arkuszu rozszerzonym z języka polskiego trzeba będzie porównać "Labirynty" Baczyńskiego i naszej wspaniałej grafomanki z pierwszorzędnymi korzeniami. Ale to tylko plotki
Kto bedzie krowy pilnowal ! Pytam sie !
Czekając na sobotę.
freaky napisał/a:
Śmiejecie się z Podlasia, że takie jest zacofane, a oni znali tematy maturalne wcześniej.
Ale tam do matury podeszło pięć osób....
dobrze, że to nie rosja, bo ktoś zaraz napisałby w komentarzu, że to stan umysłu.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów