📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Poziom "aktorstwa" jak w Trudnych Sprawach
Nie dziwota, że poziom jak w trudnych sprawach czy dlaczego ja, skoro czterech z aktorów tam właśnie występowało A co najlepsze dwóch z nich gra główną rolę
profu napisał/a:
Idealne zakończenie każdej cygańskiej imprezy
Mądremu to zdjęcie wystarczy, a głupiemu to i referatu mało
Poziom aktorstwa powala na kola, szczególnie ci gangsterzy z głosem jak cipa
Ten koleś z brodą to nie jest ten sam co się żali na youtubie i chce dojechać swoich hejterów?
Aktorstwo poziom niżej niż trudne sprawy, mafiozi tacy, że śmiechem zabijajo, ale to jeszcze zniese... Natomiast hotdog z kaszanką rozjebał mnie na drobne
poker face panienki z 3:44, widać że twarda sztuka wiele w życiu widziała
serio nie trzeba byc inzynierem dzwieku zeby chociaz troche to ogarnac, brzmi to jak gowno z czego nie slysze nic,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów