📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nikt tak nie kradnie jak cygan, cygan z cygańskiego taboru, wykorzysta, okradnie, szukaj wiatru w polu, JEB! JEB! JEB!
Nie dziwota, że poziom jak w trudnych sprawach czy dlaczego ja, skoro czterech z aktorów tam właśnie występowało A co najlepsze dwóch z nich gra główną rolę
Nie dziwota, że poziom jak w trudnych sprawach czy dlaczego ja, skoro czterech z aktorów tam właśnie występowało A co najlepsze dwóch z nich gra główną rolę
profu napisał/a:
Idealne zakończenie każdej cygańskiej imprezy
Mądremu to zdjęcie wystarczy, a głupiemu to i referatu mało
Akurat wczoraj oglądałem Pulp Fiction
Kurwa ale ten ziomek co udaje Julesa ma wielką głowe...
Poziom aktorstwa powala na kola, szczególnie ci gangsterzy z głosem jak cipa
Ten koleś z brodą to nie jest ten sam co się żali na youtubie i chce dojechać swoich hejterów?
Aktorstwo poziom niżej niż trudne sprawy, mafiozi tacy, że śmiechem zabijajo, ale to jeszcze zniese... Natomiast hotdog z kaszanką rozjebał mnie na drobne
poker face panienki z 3:44, widać że twarda sztuka wiele w życiu widziała
serio nie trzeba byc inzynierem dzwieku zeby chociaz troche to ogarnac, brzmi to jak gowno z czego nie slysze nic,
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów