Aż pękła szyba...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Łobuz kocha mocniej.
Nie kumam bab co są z takimi kutasami.. Ale i mi ich nie żal.. Każdy jest kowalem swojego losu, chyba że mówimy o ciemnych i dzieciach w Chinach, pracujących w fabrykach.. to inna kwestia potrzebująca więcej piwa.
Some say we'll see Armageddon soon.
no i chu nie wiem jak anulowac bo kolega wyżej juz wpisał a chuj może niech bedzie
ruski dzentelmen , już mało brakuje ideału
Widać że porządny chłopak, czasem tak tylko go trochę poniesie raz przyjebie, raz przytuli łobuz kocha mocniej
Na koniec widać poprawę, zachował się bardzo grzecznie i kulturalnie przepuszczając tą panią haha
hahaha ale pompa
Na koniec widać poprawę, zachował się bardzo grzecznie i kulturalnie przepuszczając tą panią haha
domat1 napisał/a:
bije, bo kocha
hahaha ale pompa
Chyba sobie Dżordża obtarł, bo strasznie szeroko nogi rozstawia jak chodzi.
tarcer123 napisał/a:
Standardowe tłumaczenie takiej dziewczynki: ona go nie zostawi bo ona go kocha.
Z filmiku wnioskuję, że jednak będzie to tłumaczenie takiego chłopczyka
P.S.
Małe pytanie w związku z początkiem wakacji.
"powinienem podlinkować 'pozdro dla kumatych', czy nie? Nie wiem bo dres mam dopiero od wczoraj."
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów