Mam najbardziej romantycznego mężczyznę na świecie. Aż się popłakał, jak mu na masce samochodu serce wydrapałam.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
🔥
Statystyki
- teraz popularne
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ciekawe, czy by się cieszył, jak by jej wydrapał kutasa.
Za kare powinnaś nam pokazać cycki.
SadystycznyRoman napisał/a:
Za kare powinnaś nam pokazać cycki.
lepiej niech się nie rozbiera... to przecież Niemka
petru23 napisał/a:
lepiej niech się nie rozbiera... to przecież Niemka
Ja znam co najmniej jedną Niemkę przy której miło zmarszczyć Freda.
@QML
Obstawiam że każda z nich nie jest w pełni prawdziwą niemką, tylko posiada jakiegoś przodka innej narodowości
Obstawiam że każda z nich nie jest w pełni prawdziwą niemką, tylko posiada jakiegoś przodka innej narodowości
ale suka
głupia baba za karę dożywotnie zmywanie i sprzątanie
Ktoś tutaj Eski słucha.
W odwecie wyryjemy jej kutacha na lodówce. Niech ma za swoje
QML napisał/a:
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Ja znam co najmniej jedną Niemkę przy której miło zmarszczyć Freda.
chyba Cie popierdoliło...
Cytat:
Jako jedna z niewielu niemieckich aktorek przebiła się w Hollywood. Jest córką informatyka Hansa-Heinricha Heidkrügera. Jej mama Maria-Teresa pracuje w banku. Diane została wychowana w katolickiej rodzinie. Ma młodszego brata Stefana, a jej babcia była Polką. Gdy była nastolatką wyjechała do Londynu uczyć się tańca. Gdy kontuzja zniszczyła jej marzenia o balecie, Diane przeniosła się do Paryża, aby zostać modelką. W 1992 r. Kruger reprezentowała Niemcy w konkursie Elite Model Look.
Ja pierdole!
Nawet dla mnie to nie jest zabawne i zajebałabym Cię na miejscu faceta! Zamiast zajmować się pierdołami wracaj do kuchni, gdzie nasze miejsce, a za ten wybryk na kolana!
Nawet dla mnie to nie jest zabawne i zajebałabym Cię na miejscu faceta! Zamiast zajmować się pierdołami wracaj do kuchni, gdzie nasze miejsce, a za ten wybryk na kolana!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów