Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak ci z górnego lewego stolika szybko zawineli
Ty byś siedział i czekał na swoją kolej?
Rozumiem pierwszy etap kiedy grzecznie siedzisz i tłumaczysz, że to nieporozumienie ale kiedy gość Tobie rozbija wazon na głowie i widzisz, że tylko się rozkręca to nie siedzisz kurwa w uległej pozycji i nie czekasz na więcej, tylko wstajesz w defensywnej pozycji :d
Ciekawe jaki kontekst.. Wk***ia mnie trochę jak widzę leszcza który się pastwi nad większymi leszczami,ale cóż ich wina że nie potrafią ubić leszcza. A wystarczy trochę głowy i z 10 godzin na salce bokserskiej i już 50% świata składasz
chyba ze bawiac sie w kozaka trafisz na czlowieka co ma noz to pojdziesz spac
Ciekawe jaki kontekst.. Wkurwia mnie trochę jak widzę leszcza który się pastwi nad większymi leszczami,ale cóż ich wina że nie potrafią ubić leszcza. A wystarczy trochę głowy i z 10 godzin na salce bokserskiej i już 50% świata składasz
10 godzin mówisz ??? .....
Posluchajcie dokladnie ostatnIe 5 sek. Wlaczcie glosniej i sie wsluchajcie. on mu tam mowi zeby dbal o higiene i golil chuja bo jego stara zalapala wszy od niego i ten w niebieskim dlatego taki wkurwiony .XD posluchajcie- "Gol chuja, gol" i to powtarza raz "gol chuja, gol" .XD
A no jest
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów