18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hasszz 2014-01-14, 17:43 2
Pizda a nie najlepszy pilkarz
Zgłoś
bravoteampolska 2014-01-14, 17:50 1
Pedalskie zagrywki
Zgłoś
zielak300 2014-01-14, 18:18 10
Ronaldo jest zajebisty. Dobry człowiek i znakomity piłkarz.
Zgłoś
protos 2014-01-14, 19:34
Nameless napisał/a:

@aspire3690
Bardzo przeciętne masz te "pociski" i mało śmieszne żarty na poziomie późnej gimbazy. Poza tym wydaje mi się, że masz jakieś kompleksy na tle seksualnym.

A ty to chyba ksiądz jesteś ?
Zgłoś
Nameless 2014-01-14, 19:49
@up
A Ty jesteś tym zniewieściałym rudzielcem z Twojego avatara?
Zgłoś
protos 2014-01-14, 19:53
@up No a czyje niby ma być to foto jak nie moje ? I kurwa nie jestem zniewieściały.
Zgłoś
Nameless 2014-01-14, 20:15
@up
Jeśli rzeczywiście tak jest, to współczuję.
Nie jesteś zniewieściały? To spójrz na to w takim razie: google grafika (zdjęcie profilowe protosa). Zobacz jak google Ciebie widzi (hasło wyszukiwania)

PS Z tego co widzę, to załapałeś się nawet na taką stronkę: proteus2012.blogspot.com/2011/11/rcome-redheads.html (UWAGA, wacki).
Nawet nazwa bloga (w adresie) trochę podobna do Twojego nicka.
Zgłoś
protos 2014-01-14, 20:30
@up google to wszystko dziwnie łączy - przecież to największa instalacja szpiegująca na świecie więc się nie dziwię że i mnie zindeksowało i wstawiło. A ta druga strona to też zbiór fotek zapewne z gogle. Ale ogólnie to przejebane faktycznie.
Zgłoś
Nameless 2014-01-14, 20:38
@up
Google były tylko dla potwierdzenia. Ten zbiór fotek został pewnie przygotowany przez jakiegoś pedała, więc wpadłeś w oko pedałowi, pewnie nie jednemu.

Koniec pojebanej dyskusji. Trollu.
Zgłoś
protos 2014-01-14, 20:47
@up dzieki za uswiadomienie bede sie teraz bal chodzic po ulicy.
Zgłoś
4................h 2014-01-14, 21:15
Kurna każdy facet ma spięte ramiona kiedy jest w strachu lub zły i nie trzeba być pedałem aby to wiedzieć, a jedynie mieć dziewczynę. Swoją drogą Ronaldo fajnie to załatwił bo dzieciak chociaż się rozluźnił, być może jego ostatni występ w TV
Zgłoś
Ridez 2014-01-14, 21:24
co to za nuta w tle ?
Zgłoś
heyah077 2014-01-15, 12:11
@aspire3690
Widzę, że kolega doświadczony w temacie pedałowania.

chłopak był zestresowany sprawą a on pokazał mu że też jest człowiekiem a ty taki fachowiec widzę że masz wprawę w tym pedałowaniu i poczułeś się po protu zazdrosny !
Zgłoś
protos 2014-01-15, 19:15
chlopak ladny to i jest co zazdroscic
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów