📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Pedalskie zagrywki
Nameless napisał/a:
@aspire3690
Bardzo przeciętne masz te "pociski" i mało śmieszne żarty na poziomie późnej gimbazy. Poza tym wydaje mi się, że masz jakieś kompleksy na tle seksualnym.
A ty to chyba ksiądz jesteś ?
@up
A Ty jesteś tym zniewieściałym rudzielcem z Twojego avatara?
A Ty jesteś tym zniewieściałym rudzielcem z Twojego avatara?
@up No a czyje niby ma być to foto jak nie moje ? I kurwa nie jestem zniewieściały.
@up
Jeśli rzeczywiście tak jest, to współczuję.
Nie jesteś zniewieściały? To spójrz na to w takim razie: google grafika (zdjęcie profilowe protosa). Zobacz jak google Ciebie widzi (hasło wyszukiwania)
PS Z tego co widzę, to załapałeś się nawet na taką stronkę: proteus2012.blogspot.com/2011/11/rcome-redheads.html (UWAGA, wacki).
Nawet nazwa bloga (w adresie) trochę podobna do Twojego nicka.
Jeśli rzeczywiście tak jest, to współczuję.
Nie jesteś zniewieściały? To spójrz na to w takim razie: google grafika (zdjęcie profilowe protosa). Zobacz jak google Ciebie widzi (hasło wyszukiwania)
PS Z tego co widzę, to załapałeś się nawet na taką stronkę: proteus2012.blogspot.com/2011/11/rcome-redheads.html (UWAGA, wacki).
Nawet nazwa bloga (w adresie) trochę podobna do Twojego nicka.
@up google to wszystko dziwnie łączy - przecież to największa instalacja szpiegująca na świecie więc się nie dziwię że i mnie zindeksowało i wstawiło. A ta druga strona to też zbiór fotek zapewne z gogle. Ale ogólnie to przejebane faktycznie.
@up
Google były tylko dla potwierdzenia. Ten zbiór fotek został pewnie przygotowany przez jakiegoś pedała, więc wpadłeś w oko pedałowi, pewnie nie jednemu.
Koniec pojebanej dyskusji. Trollu.
Google były tylko dla potwierdzenia. Ten zbiór fotek został pewnie przygotowany przez jakiegoś pedała, więc wpadłeś w oko pedałowi, pewnie nie jednemu.
Koniec pojebanej dyskusji. Trollu.
Kurna każdy facet ma spięte ramiona kiedy jest w strachu lub zły i nie trzeba być pedałem aby to wiedzieć, a jedynie mieć dziewczynę. Swoją drogą Ronaldo fajnie to załatwił bo dzieciak chociaż się rozluźnił, być może jego ostatni występ w TV
@aspire3690
Widzę, że kolega doświadczony w temacie pedałowania.
chłopak był zestresowany sprawą a on pokazał mu że też jest człowiekiem a ty taki fachowiec widzę że masz wprawę w tym pedałowaniu i poczułeś się po protu zazdrosny !
Widzę, że kolega doświadczony w temacie pedałowania.
chłopak był zestresowany sprawą a on pokazał mu że też jest człowiekiem a ty taki fachowiec widzę że masz wprawę w tym pedałowaniu i poczułeś się po protu zazdrosny !
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów