📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Polecam zakup stroju księdza, większa satysfakcja dziecka - nie to, że sam próbowałem ale to ogłoszenie mi się przypomniało :
Ewentualnie polecam chłopakom klimatyczną piosenkę skoro już się masują
I profilaktycznie na obniżenie progu bólu dziecka
Ewentualnie polecam chłopakom klimatyczną piosenkę skoro już się masują
I profilaktycznie na obniżenie progu bólu dziecka
pedał i na dodatek pedofil. "wymasuję Ci plecki teraz a Ty mi po meczu w szatni"
@aspire3690
Widzę, że kolega doświadczony w temacie pedałowania.
Nameless napisał/a:
@aspire3690
Tak, bo mam KOREK w dupie czyli Kompletna Ochrona Redukcyjna Erekcji Kutasa . Większość facetów to posiada, to naturalne, ale widzę Ty pojęcia o tym nie masz
Schylanie po mydełko, odbicie napisu TEFLON na dupie, składanie się dupy jak karton po murzynkach i te sprawy
@aspire3690
Bardzo przeciętne masz te "pociski" i mało śmieszne żarty na poziomie późnej gimbazy. Poza tym wydaje mi się, że masz jakieś kompleksy na tle seksualnym.
Bardzo przeciętne masz te "pociski" i mało śmieszne żarty na poziomie późnej gimbazy. Poza tym wydaje mi się, że masz jakieś kompleksy na tle seksualnym.
Wojny gimbusów już dotarły na sadola -.- ?
ronaldo jest zajebistym pilkarzem , dobrym człowiekiem. spoko. zgodze sie tym.
ale po chuj kolejne filmiki z nim na sadolu? jeden kurwa wystarczy
ale po chuj kolejne filmiki z nim na sadolu? jeden kurwa wystarczy
serio tak macie przeorane rozumy? jakakolwiek relacja fizyczna z dzieckiem od razu wam się kojarzy z pedofilią?
Za Real zawsze piwo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów