📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Zapewne Polska.... takich czasów doczekaliśmy...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Zapewne Polska.... takich czasów doczekaliśmy...
Wystarczyło spojrzeć w tagi to byś nie musiał robić z siebie idioty. Miejsce akcji Estonia.
Gdzie Ty na tym nagraniu język polski uslyszaleś?
nielubięgłupichludzi napisał/a:
Gdzie Ty na tym nagraniu język polski uslyszaleś?
Czy ja napisałem, że to Polacy???
Angel, tagi nie są wiarygodnym wyznacznikiem, a na kwaterach imigranckich w Polsce takich akcji codziennie jest kilkadziesiąt, jak nie kilkaset....
Angel napisał/a:
Wystarczyło spojrzeć w tagi to byś nie musiał robić z siebie idioty. Miejsce akcji Estonia.
Estonia > Inflanty > Polska
Estonia > Inflanty > Polska
Estonia po podziale inflant nalezła do Danii a potem Szewcji przez wiekszość czasu, do Polski bodajrze przez 5 lat.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
poligon6 napisał/a:
Estonia po podziale inflant....
No... i z głupiego tematu o debilach, co jak nie idzie łapią za noże, robi się temat historyczny... sadol uczy...
poligon6 napisał/a:
Estonia po podziale inflant nalezła do Danii a potem Szewcji przez wiekszość czasu, do Polski bodajrze przez 5 lat.
BODAJRZE
Tak to jest jak zamiast do szkoły odprowadzać, stary zamykał cię z Burkiem do kojca
Czego udajesz, myślicielu z zadupia, że wiesz o czym mowa?
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
No... i z głupiego tematu o debilach, co jak nie idzie łapią za noże, robi się temat historyczny... sadol uczy...
Czego niby uczy ten idiota bez szkoły? Czy wy wszyscy tutaj jesteście takimi troglodytami?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów