Po tagach nie widziałem, widać skąd zerżnięte.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Po tagach nie widziałem, widać skąd zerżnięte.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a co chcecie zapomniec o zydach i sprzatnac ta sliska sprawe pod dywan? ja zawsze bede pamietal nawet juz zapuscilem baksy jak oni w ramach integracji i laczeniu sie w bolu
Zawsze pamiętamy o 6 milionów żydów pomordowanych przez AK! Naziści chcieli zatrzymać ten mord, ale im się nie udało : /
Kupa_w_majtkach napisał/a:
Zawsze pamiętamy o 6 milionów żydów pomordowanych przez AK! Naziści chcieli zatrzymać ten mord, ale im się nie udało : /
Michnik już skrobie przeprosiny za glosywmojejglowiepl
Dlaczego postawili zamiast pomnika duże rondo?
Bo mordowali tam żydów na okrągło.
Bo mordowali tam żydów na okrągło.
@up up Co tam Michnik! MSZ!
Dlaczego coraz więcej takich dwuznacznych tematów na sadisticu? Dlaczego to ma 140 piw i główną? O żydach mówi się wszędzie głośno, ale o tym że w polskim szkolnictwie żydzi są przykrywką dla skali mordu na polakach w obozach koncentracyjnych, to cisza.. Cii.. Bo jeszcze ktoś usłyszy, być może zza granicy..? Puśćmy lemingom antypolski film z Niemiec, "Nasze matki, nasi ojcowie", jakaś część w to uwierzy.. To przecież w Polsce mordowano tylko żydów, mało tego! Polacy mordowali żydów. Może nawet Polacy byli gorsi od Hitlera w mordowaniu żydów? O tym zapewne dowiemy się z niemieckiej prasy, cdn..
@up: Właśnie o to chodzi, czytając między wierszami, ten uśmiech jest ironiczny, ponieważ masa naszych też zginęła - właśnie dlatego tak mnie to rozbawiło, że wszędzie się pierdoli o mordach żydów, a gdy Polacy masowo giną, to nic, np. taki Katyń oficjalnie nie został nazwany ludobójstwem tylko zbrodnią/czystką, nawet takie rzeczy potrafią wybielić. Wajda też wybielał w swoim filmie o tym samym tytule, aby tylko Rosjanom głębiej w tyłek wejść - i tak od dłuższego czasu wszystkim wchodzimy. Aż mi tęskno za czasami gdy będąc w Polsce można się było wykąpać w Morzu Czarnym, a Kazantip byłby naszą imprezą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów