Autor chwalony za to, że nagrał film i przesłał go jakimś regionalnym mediom. Byłby większym bohaterem, gdyby zadzwonił po służby drogowe. Szczerze mówiąc to sam siedziałbym pewnie w oknie i z zainteresowaniem oglądał co się tam nowego pierdolnęło, może bym coś nagrał i wrzucł w neta. Niestety stanie w oknie przez 3 dni, w celu zebrania zajebistego materiału i dania go mediom w czynie społecznym uważam za pełną ignorancję.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:50
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:58
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w rudzie śląskiej nie ma kasy na sól, bo prezydent zbudował ludziom aquapark żeby mieli gdzie pływać
robiąc przy tym dług jak chuj długi
robiąc przy tym dług jak chuj długi
z tym dzwonieniem na służby drogowe, to polecam zadzwonić i powiedzieć że jest ślisko na drogach w praktycznie całym kraju bo 2 tygodnie temu spadł śnieg i dzięki mrozom leży tam po dziś dzień, tylko nie wiem po co...
986- na straż miejska a oni wzywają MPGK, a co do znaku to mógł go zajebać, wywieść na złom i by miał na blacharkę auta:)
Najbardziej rozpierdala widok wychodzących z auta kolesi i dymiących o to że ktoś im w dupę wjechał
a mnie rozpierdala, że najwięcej do powiedzenia mają osoby nigdy nie posiadające prawa jazdy
Aż musiałam założyć sobie konto, żeby dać tu odpowiedź!
Moje miasto i moja ulica! Ach... A w tle jeleń na rondzie i budynek ratusza :3
Wiem, że dla was to nic, ale jak się z małej wiochy pochodzi to widok własnego miasta na sadolu daje trochę radości
@chrap
ZŁOTÓW a nie złotowo, jebany ignorancie!!! >:[
Moje miasto i moja ulica! Ach... A w tle jeleń na rondzie i budynek ratusza :3
Wiem, że dla was to nic, ale jak się z małej wiochy pochodzi to widok własnego miasta na sadolu daje trochę radości
@chrap
Miranda napisał/a:
@chrap
no taga niestety zle zapisalem. oryginalny tytul filmiku to: Złotowskie warunki drogowe. istnieje zarowno Złotów, jak i Złotowo. nie wiem gdzie to jest krecone, bo sory, ale kazdej nory w Polsce nie znam zrzedliwa pruchwo. kurwa jak ja moglem nie wiedziec, ze to ta slynna ulica w Zlotowe?!
ale tytul chyba git, co? odmienione jak trzeba?
@chrap
Już się tak nie napinaj, bo ci gumka w majtach strzeli.
A ja nie zrzędzę, tylko uczę takich imbecyli jak ty poprawnego odmieniania nazwy tej miejscowości, bo wielkomiasteczkowa yntelygencyja ma z tym poważne problemy.
Już się tak nie napinaj, bo ci gumka w majtach strzeli.
A ja nie zrzędzę, tylko uczę takich imbecyli jak ty poprawnego odmieniania nazwy tej miejscowości, bo wielkomiasteczkowa yntelygencyja ma z tym poważne problemy.
przyjmuje do siebie slowa krytyki. powiedzialbym: sory moj blad, bo tak tez jest. jak juz tlumaczylem, nie wiedzialem o jaka miejscowosc chodzi. z odmiana nie mam problemow. sposob w jaki zwrocilas uwage nie podoba mi sie. pokory...
drogi są w takim stanie że jak już się zatrzymasz to nie ruszysz
pewnie w sejmie dostali darmowe łańcuchy z pięniędzy kraju i mają wyjebane na odśnieżanie, i tak stopnieje
pewnie w sejmie dostali darmowe łańcuchy z pięniędzy kraju i mają wyjebane na odśnieżanie, i tak stopnieje
Kamyk5011 napisał/a:
a mnie rozpierdala, że najwięcej do powiedzenia mają osoby nigdy nie posiadające prawa jazdy
Ba, nie znające nawet podstaw przepisów ruchu drogowego!
"Niestety stanie w oknie przez 3 dni, w celu zebrania zajebistego materiału i dania go mediom w czynie społecznym uważam za pełną ignorancję."
ty chyba niepiśmienny jestes. co to za bełkot?
ty chyba niepiśmienny jestes. co to za bełkot?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów