📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
Gepetto byłby z niego dumny. Tak żywego kawałka drewna nawet nie miał w planach wystrugać.
"amazoński kret"
Lipton94 napisał/a:
Gepetto byłby z niego dumny. Tak żywego kawałka drewna nawet nie miał w planach wystrugać.
Dojebałeś jak łysy warkoczem o kant kuli...
Ty nie lepiej...
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i chuj.
1,5 miliona złotych. Tygodniowo...
Al-Yazir_Ima_Fhatti napisał/a:
@uop
za tyle kasy to ja bym dogrywał tą piłke z dokładnością do 5cm..
Nie, miałbyś wyjebane bo i tak płacą.
I właśnie za to płacą mu 300.000 funtów tygodniowo. Parodia.
Przecież tak wyglądają rożne w A-klasie.
Mecz rozgrywano w Manaus. Wilgotność sięgała tam 90%. Murawa tam parę dni wcześniej wygladała tak
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382628677399157.jpg
Później ją pomalowali
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382629358196883.jpg
Ogólnie pod koniec meczu murawa zaczęła się sypać, par razy Anglicy strasznie niecelnie dośrodkowywali z tamtej strony.
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382628677399157.jpg
Później ją pomalowali
fakt.pl/m/crop/-900/-900/faktonline/635382629358196883.jpg
Ogólnie pod koniec meczu murawa zaczęła się sypać, par razy Anglicy strasznie niecelnie dośrodkowywali z tamtej strony.
orwell14 Za dzieciaka na gorszych dziurach się grało, gdzie trawa po prostu nie miała czasu zarosnąć
@orwell14
Coś ci się pojebało. Manaus grali anglicy z włochami (1:2). Van Persie jest z Holandii więc i grali oni na innym stadionie.
Widac - chciałeś ale ci nie wyszło
A nie dobra nie ten film.
Sorki
Coś ci się pojebało. Manaus grali anglicy z włochami (1:2). Van Persie jest z Holandii więc i grali oni na innym stadionie.
Widac - chciałeś ale ci nie wyszło
A nie dobra nie ten film.
Sorki
Al-Yazir_Ima_Fhatti napisał/a:
@uop
za tyle kasy to ja bym dogrywał tą piłke z dokładnością do 5cm..
Noo, teraz to już możesz czekać na ofertę z największych europejskich klubów. Nic, tylko brać taki talent!
dupa222 napisał/a:
I właśnie za to płacą mu 300.000 funtów tygodniowo. Parodia.
Płacą mu za strzelanie goli. Strzelił ich 15 w jednej z najtrudniejszych lig. Ale nie. Raz, czy dwa razy na tysiąc akcji coś spierdoli i już lecą hejty od niespełnionych piłkarzyków z FC Zadupie.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów