Forczan jak zwykle w formie
@Nexures jak się coś nie podoba to może wyemigruj do USA jak to zrobili już pewni europejczycy ?
Równie dobrze mogę napisać "Chorwacja <3". Dla Ciebie fascynacja słowiańską(naszą) kulturą jest wielbieniem Rosji? Z resztą tytuł jest raczej o tym, że Rusin nie da sobie napluć w twarz od półmózga i potrafi coś z tym zrobić. Swoją drogą niektórym w Rosji bliżej do zwierząt pod tym względem
A ja uwielbiam Rosję i na pewno kiedyś wyrobię sobie paszport Rosyjski. Nie postrzegam Rosji jako komunistów, ale jako symbol potęgi Słowian - Rosja to w większości Słowianie i trzęsą całym światem, a na dodatek pielęgnują religię prawosławną i kulturę słowiańską, a nie jak większość idiotów, która idzie za chujowymi wzorcami made in USA.
Dzięki Federacji Rosyjskiej mogę z dumą powiedzieć "jestem Słowianinem" i wiem, że takie pizdy hiszpańskie czy inne cioty z jakichś włoch nie mają do nas startu.
Chwała Słowiańskim narodom! Jebać wszystkich (oprócz Australii i Nowej Zelandii bo oni są spoko)
dobra to ci dam racje -.- rusek gorzej od polaka - w sensie jeszcze wiekszy rasista/homofob itp. oni multi-kulti to 30m drągiem by nie dotkneli
mi nie chodzi o kultura slowianska. poprostu nie wiem czemu ale ostatnio na sadolu w chuj pojawilo sie nie wiem.. gimbusow? i non stop co chwile wielbia hitlera itp itd. to samo z rosja, jak podczas wojny ruscy byli 'zajebisci'. kurwica mnie bierze jak ktos tak pierdoli