DrPromill napisał/a:
DUSTY DEBIL powinien dostać SOWITY wpierdol, a następnie chuja w dupę i bana żeby nigdy więcej na sadolu się nie pokazać.
elBiaauawy napisał/a:
DUST DEBIL, już nie raz udowadniał, że jest zwykłym idiotą. Wychwalał również komunizm ze względu na to, że była praca i mieszkanie. Żyj i żryj dalej
Samudaripen napisał/a:
DUST DEVIL,
żaden ból dupska, żadnego "pseudopatrioty", a ten podpis miałem dla jaj.. z tym, że ja dostałem warna i mam zablokowany podpis a ty dalej masz sierp i młot pod nickiem...
P.S
Chyba sobie żartujesz, że za PRL'u Polska miała najsilniejszą armie.. może nawet nie była jakaś słaba, ale i tak byliśmy tylko marionetkami Rosji
uthero napisał/a:
Smierc komunista !
kucma19 napisał/a:
Chce przypomniec gdzie jest miejsce komunistow.
Na drzewach... ze swobodnie dyndajacymi nogami...
juby0001 napisał/a:
przecież nie od dzis wiadomo że DUST DEVIL to pierdolony pro rosyjski kutas, co by z chęcią opierdolił fiuta putina.
Ten ból waszych pizdeczek, piękne :3
Muszę wam podziękować, bo się bałem, że nie mam atyfanów mimo 1700+ postów, ale widzę, że jednak moje starania zostają powoli doceniane i może kiedyś moja sława osiągnie poziom Bongmana
Dzięki takim jak wy wiem, że moje starania nie idą na marne i już 4 rok mnie doceniacie i czytacie
Ech, dzieciaki... powiedzcie mi, kto jest debilem? Ja, bo mam wyjebane i ku uciesze tłumów robię z siebie debila na forum o kupie?
Czy może jednak wy, bo macie ból pizdy o najmniejsze detale niezgodne z waszą wersją i mimo zerowego wkładu w forum o jebaniu w oczodół próbujecie wszystkich przekonać, że wpierdalanie rzadkiego, parującego kału jest lepsze i smaczniejsze od wpierdalania uformowanego zimnego kału, bo wszystko co wy myślicie jest słuszne, a to co inni myślą to powód żeby wam żyłki na chuju popękały
W tym miejscu chciałbym podziękować moderacji za wyrozumienie i mimo wszystko traktowanie mnie odrobinę ulgowo, bo doceniacie mój wkład
Dobrze wiemy, że gdyby nie ludzie tacy jak wy i tacy jak ja to forum już dawno byłoby przerobione na katolicko-narodowy portal o tasowaniu pod wątpliwe osiągnięcia polaków i byłoby siedliskiem kurwinowców, nopowców-hitlerowców i kiboli. Razem podołamy napływowi!
Samudaripen, elBiaauawy i cała reszta bezwartościowych użytkowników bez wkładu w forum - pomyliliście zakładki, Fronda jest zakładkę dalej, a kibice.net dwie zakładki dalej
sniper9 napisał/a:
Muszę przeprosić kolegę DUST DEBILa za moją odpowiedź napisaną szybko i bez namysłu.
Nie wiem, jakże mogłem, pisząc o jego idolach, bohaterskich wyzwolicielach z Armii Czerwonej nie wspomnieć o notorycznym rabowaniu wszystkiego co tyka i gwałceniu wszystkiego, co nie zdążyło spierdolić na drzewo, ciemnocie, brudzie, smrodzie, pijaństwie, zawszonych kufajach, pepeszach na lnianym sznurku, itp itd...
Ależ nie ma problemu! Przeprosiny przyjęte! Chwała Wielkiej Armii Czerwonej towarzyszu!
to insynuowanie, że niby polaki, niemce, hamerykany i brytole nie gwałciły na potęgę... po prostu miut!
Husaria najlepsza...
Bo pan Max Kolonko tak powiedział?
Z tego co wiem to ta wasz Husaria nie raz nie dwa dostała w pizdę i hołota kozacka w dwóch bitwach ją rozbiła. A taka z Polskiej armii była potęga w XVI wieku (chyba o to wam chodzi kiedy piszecie o szeroko pojętych "czasach Husarii), że aż z Moskwy waszych rycerzyków wygnał motłoch uzbrojony w nogę od stołu. Na dodatek Kirasjerzy wojsk zachodnioeuropejskich czy Rosyjscy Kozacy południowi wyszkoleni do strzelania z muszkietów na pełnej prędkości i walczenia "szaszką" deklasowali waszą ukochaną Husarię już w przedbiegach.
TO BYŁA POTĘGA
Swoją drogą, tacy z was "mądrzy" ludzie, a nikt 3 godła nie rozszyfrował (podpowiedź - nie, to nie Jugosławia)
@up :***
PS: tak swoją drogą, to gdyby nie wasze śmieszne posty to tak szybko nie trafiłbym na główną i nie udałoby mi się pokazać tego co chciałem za co baardzo dziękuję misiaczki
Na koniec tylko powiem, że was nikt nie pamięta i tak jak wielu debili pojawiliście się i znikniecie bez echa z tego portalu, a marka DUST DEVIL będzie trwać w najlepsze i kolejne 4 lata wywoływać krwiotok odbytów użyszkodników takich jak wy
☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭☭