18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Rosja kontra karmelowi bracia
o................n • 2014-01-19, 15:57
Powiązane z islamskimi ekstremistami media internetowe potwierdzają informację o wielkim znaczeniu dla Rosji, Kaukazu i igrzysk w Soczi: przywódca kaukaskich radykalnych "mudżahedinów" nie żyje. "Emir" Doku Umarow miał zostać "męczennikiem" w wyniku operacji rosyjskich sił specjalnych.

Cytat:

Informacja na temat śmierci jednego z głównych wrogów Kremla zaczęła krążyć w tym tygodniu, po tym jak oznajmił ją Ramzat Kadyrow, marionetkowy prezydent Czeczenii. Nie przedstawił jednak przy tym żadnego dowodu.

Śmierć Umarowa była już natomiast ogłaszana wielokrotnie i zawsze okazywała się nieprawdą. Sam Kadyrow również nie słynie z wiarygodności i często ogłasza rzeczy, które nie mają pokrycia w rzeczywistości.

Ponieważ dzień później anonimowy rozmówca agencji Interfax oznajmił, że rosyjskie służby specjalne nie mogą potwierdzić śmierci Umarowa, sprawa wydawała się oczywista.

Islamski internet przyznaje

Pojawiły się jednak sygnały, że tym razem "emir" Kaukazu i przywódca największej oraz najgroźniejszej siatki terrorystycznej w Rosji, rzeczywiście nie żyje. W niedzielę rano w internecie zaczęło krążyć oświadczenie "Globalnego Islamskiego Frontu Medialnego", największej organizacji propagandowej powiązanej z światowym terroryzmem islamskim.

Ma z niego wynikać, że "nasz naród doznał szoku" (naród czyli globalna społeczność radykałów islamskich - red.) bowiem "Doku Umarow, Emir Emiratu Kaukaskiego, dzielny mudżahedin, Lew Czeczenii, został męczennikiem w wyniku operacji rosyjskich służb specjalnych".

Następnie jest wymieniana lista "zasług" terrorysty, takie jak rozprzestrzenienie partyzanckiej wojny z Czeczenii na cały Kaukaz i organizacji serii ataków w rosyjskich miastach, które miały spowodować, że Rosjanie się go "bali".

Zabicie Umarowa, odpowiedzialnego za szereg najkrwawszych zamachów w rosyjskich miastach, jest dla Kremla poważnym sukcesem. Zwłaszcza w przededniu igrzysk w Soczi, które "Emir" osobiście polecał za wszelką cenę atakować i zdezorganizować.

W tym miejscu chciałbym pozdrowić użyszkodnika Tabernak, który twierdził, że Putin będzie głaskać po głowie kozojebców

Jednego mniej i bardzo mnie to cieszy.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
TB303 2014-01-19, 16:01
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Majesty 2014-01-19, 16:04 4
Jednego mniej
Zgłoś
zonk 2014-01-19, 17:16 4
Trzeba przyznać że Putin nie pierdol się z nimi.
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-19, 18:20 345
Brak korony w godle polskim w twoim podpisie, Lenin w awatarze, dziadek był ruskim wojakiem za co dostał medale, z których jesteś dumny i się nimi chwalisz itp. = Piwa nie ma czerwona spierdolio!
Cytat:

1.
podpis
2.
awatar
3.
medal za osiągnięcia bojowe dziadziusia wzięte z tego postu

Albo chciałeś być "trollem" albo jesteś po porostu prorosyjskim zjebem...
Zgłoś
o................n 2014-01-19, 18:51 27
Samudaripen, Pyszny ból dupska pseudopatrioty który miał długi czas podpis "żydokomunista" i sierpy z młotami i gwiazdami dawida w podpisie :3
Uważaj tylko żeby ci żyłka na chuju od tego patriotyzmu nie pękła

PS: Orzeł bez korony bo właśnie za PRL mieliśmy najpotężniejszą armię w historii z czego ja jestem bardzo dumny. To że dziś Orzeł ma koronę ale nie ma armii to nie moja wina :C
Zgłoś
Samudaripen 2014-01-19, 19:10 65
DUST DEVIL,
żaden ból dupska, żadnego "pseudopatrioty", a ten podpis miałem dla jaj.. z tym, że ja dostałem warna i mam zablokowany podpis a ty dalej masz sierp i młot pod nickiem...
P.S
Chyba sobie żartujesz, że za PRL'u Polska miała najsilniejszą armie.. może nawet nie była jakaś słaba, ale i tak byliśmy tylko marionetkami Rosji
Zgłoś
e................y 2014-01-19, 20:00 76
DUST DEBIL, już nie raz udowadniał, że jest zwykłym idiotą. Wychwalał również komunizm ze względu na to, że była praca i mieszkanie. Żyj i żryj dalej
Zgłoś
seattle 2014-01-19, 20:35 27
jebać czerwonych DEBILI
Zgłoś
s................9 2014-01-19, 20:55 35
Cytat:

PS: Orzeł bez korony bo właśnie za PRL mieliśmy najpotężniejszą armię w historii z czego ja jestem bardzo dumny. To że dziś Orzeł ma koronę ale nie ma armii to nie moja wina :C

Tak, mieliście. A w niej jedną patologię obok drugiej. Ciut wcześniejsza historia pokazała, że taie wojsko jest warte tyle co klepane hurtowo medale twojego dziadka, no chyba że się ma ze 2000 km pustkowi "na taktyczny odwrót na z góry upatrzone pozycje", (po imperialistycznemu: żeby mieć dokąd spierdalać, modląc się do Wujka Stalina, żeby głód i mróz załatwił napastników). I konwoje od plugawych, amerykańskich imperialistów. A i to nie zawsze pomaga.
Zgłoś
darklamb93 2014-01-19, 21:28
Wiecie, ile bym dał, aby spreparować własną śmierć będąc groźnym terrorystą?
Mu się udało. Teraz może na spokojnie działać, lub też Fiutin rozpoczął propagandowe uspokajanie gości, aby przyjechali do Soczi.
Zgłoś
nosoundz 2014-01-20, 13:44 19
Powinno być "DUST DEBIL"
Zgłoś
arthovv 2014-01-20, 13:49 1
Co jak co, ale Ruscy jak juz się za coś biorą to konkretnie, brawo!
Zgłoś
zielak300 2014-01-20, 14:01
Putin jest zajebisty Niech nas wcielają do Rosji i razem będziemy walczyć ze światowym lewactwem
Zgłoś
Mistrinic 2014-01-20, 14:17 15
zielak, dust devil - kurwa widzę same pojeby tutaj....
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem