📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kurwa, taką ładną Gelende w AMG rozjebać o jakiegoś starego ML-a, skandal.
Nikt nie wyszedł się napierdalać? Może to taka ichniejsza zabawa w szturchanie się tylko.
Zabawa polega na tym aby jechać jak najbliżej samochodu państwa młodych. Taka tradycja.
Jest gdzieś dłuższy film z tego zdarzenia? Bardziej wciągające niż 90% produkcji obecnie w kinach.
Czy w Rosji nie ma zasady, że kierowca i pasażerowie czarnych Mercedesów MUSZĄ być uzbrojeni w broń palną?
jasypan napisał/a:
Kurwa, taką ładną Gelende w AMG rozjebać o jakiegoś starego ML-a, skandal.
To są ruskie kacapy, oni nie patrzą lub nie wiedzą czym jeżdżą, im droższe tym lepsze i chuj. Mam drogie/lepsze mam pierwszeństwo. U nas jest podobnie ale bez takiej agresji.
kacapskie zjeby drogowe...
Nigdy nie zrozumiem tych robaków którym żal jakiegoś auta, którego w życiu nawet z bliska pewnie nie zobaczą, nie mówiąc już o posiadaniu takowego. Żeby jeszcze mowa była o jakichś unikatach... zabytkach, czy wyjątkowych sztukach...
Ruskie blachy ale mentalnie czeczeny
@up tak, czeczeni mają ruskie blachy, i to nie są ruscy a czeczeni własnie, tylko oni są tak pojebani żeby takie bydło na drodze robić
EDIT: Przepraszam za błędne informacje, mają na tablicach w rogu "06" więc wychodzi na to że bydło z inguszetii, czeczeni mają "95"
EDIT: Przepraszam za błędne informacje, mają na tablicach w rogu "06" więc wychodzi na to że bydło z inguszetii, czeczeni mają "95"
takie fury niszczyć ehhh
daleko nie pojedzie tym srebrnym z rozjebaną chłodnicą.
kij z G klasa amg, z przodu jedzie biały Rolls Royce Wraith, ktory też został jebnięty. o chuj, nie wypłacą się chłopaczki ze starego MLa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów