Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jesli rosja ma wejsc do unii, to chyba na jej terytorium by ja rozjebac.

Mój dziadek podczas II wojny światowej jadąc konno odciał szablą armate w ruskim czołgu. Potem położył na właz kamień od kiszenia kapusty wsadził łape przez wizjer i lał kacapów po mordach.
To nie fotomontaż tylko kacapy wjeżdżają do Gruzji. Dobranoc.
Mały chłopczyk pyta się taty (rosyjskiego generała):
- Tato, a kiedy my wejdziemy do NATO?
- Nie wiem jeszcze synku, ale jak wejdziemy, to po samą Holandię.
- Tato, a kiedy my wejdziemy do NATO?
- Nie wiem jeszcze synku, ale jak wejdziemy, to po samą Holandię.

Wycieczka Last Minute "Odwiedź Rosję zanim Ona odwiedzi Ciebie".
Serdecznie polecam!
Robert Makłowicz.
Serdecznie polecam!
Robert Makłowicz.

" Mój dziadek podczas II wojny światowej jadąc konno odciał szablą armate w ruskim czołgu. Potem położył na właz kamień od kiszenia kapusty wsadził łape przez wizjer i lał kacapów po mordach."
Już myślałem że Bongman.
Już myślałem że Bongman.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie